Sportsandaler

6 treff

Emma sko for komfortabel passform

Emma sko inngår i Scavantis store utvalg som forsyner Skandinavia med sko i fin kvalitet. Skoene er verdsatt for sine komfortable såler som gir svært god støtte.

Scavanti med suksess i Skandinavia

Emma sko distribueres i Skandinavia av det svenske selskapet Scavanti som også produserer merker som Polecat og Gulliver. Scavanti ble grunnlagt i 2009 og produserer alle skoene sine i Europa og Asia, i fabrikker hvor selskapet har fullt innsyn. Kjøp gjøres uten mellomledd og dermed kan prisene holdes lave, selv om det handler om kvalitetsprodukter. Scavanti eksporterer kun til det nordiske markedet, hvor de har hatt stor suksess. Produksjonen gjennomføres kun med naturlige og miljøvennlige materialer. Skoene har et sterkt preg av motebevissthet, men det går ikke utover komforten. Emma er nemlig for de som er ute etter de virkelig komfortable skoene.

Skap din egen stil med Emma sko

Skoenes komfort kommer fra bruken av naturlige materialer, som er for miljøet og fotens beste. De rene linjene appellerer til mange og Emma tresko er intet unntak. Disse komfortable tøflene har et yttermateriale i vakkert lær med blomsterdekorasjoner, og en stødig såle som gjør gangen behagelig. Du kan velge blant farger som beige, mørkebrun og svart. Hælen er dempende og gjør at skoen kan brukes i lengre perioder. Andre gode alternativer er stilfulle Emma boots. Her finner man modeller i klassisk svart, brunt og ekspressivt rødt. Se også på Emma sneakers – avslappende og urbane sko i blant annet hvit og oransje. Kolleksjonen fra Emma er med andre ord fargerik og variert. Mulighetene er mange. Skap din egen stil med Emma sko!

Ta vare på materialene

Emma sko er lagde med naturlige materialer, derav slagordet ""Natural Comfort"". Lær og skinn er materialer som kan holde lenge om de blir behandlet på riktig måte. Dette er organiske materialer som bare blir penere med tiden, men du bør jevnlig polere skoene med skokrem for å holde dem skinnende og pene. Det viktigste er derimot å smøre skoene med fett fra tid til annen, for å forebygge at materialet tørker og i verste fall sprekker. Til slutt kan det være lurt å bruke impregneringsspray hvis du vil beskytte skoene mot fuktighet. Gjør du dette, kan du forvente at skoene vil gi deg glede i lange tider.

Emma sko online hos Footway

Her på Footway finner du flere gode tilbud på Emma sko. Fra vårt store lager med hundrevis av merker sender vi daglig ut varer til våre kunder med fri frakt og fri retur. For å gi deg muligheten til å prøve skoene i rolige omgivelser hjemme, har du alltid 180 dagers åpent kjøp på bestillingen din. Trenger du skoene så fort som mulig? Null problem. Hos Footway får du alltid raske leveranser.

Side 1 av 1

6 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK