Sportsandaler

10 treff

Metropolstyrt design

Art er spansk design av høyeste klasse. Varemerket hører hjemme i Rioja og er en familieeid bedrift. Art leverer design som er unikt i sitt slag. Flere av modellene er designet med inspirasjon fra spennende storybymetropoler over hele verden, og kompletteres med fine håndlagde detaljer. Foruten designet er Art kjent for sin gode komfort, og alle skoene deres testes på et anatomisk institutt i Valencia for å sikre kvaliteten. Flere modeller har også avtakbare anatomiske innersåler. Arts produksjon er fullstendig fokusert på miljøvennlige fremstillingmetoder, som for eksempel bruk av eventuelle restprodukter i kommende produksjon.

Gå din egen vei

Art ble grunnlagt i 1995 og har siden den gang vokst til en stor aktør innen skoindustrien, spesielt i Europa. Målgruppen har vært det de selv kaller «non conformists», altså mennesker som skiller seg litt ut og går sine egne veier – noe som faktisk kan sees på designet. Art-skoene baseres på komfort og design, og firmaet legger stor vekt på å ta innover seg hva deres europeiske kunder ønsker seg – det er tross alt en ganske bred målgruppe, med flere ulike smaker og meninger. På Footway har vi et stort utvalg av Art, og hvis vi skal begynne med dameskoene, så har vi populære modeller som Rio, Bergen og Harlem innenfor kategorier som støvletter, skoletter og støvler. Skoene har et sexy uttrykk, og det er tydelig at Art har valgt å tiltrekke andre enn det brede publikummet. På Footway er vi spesielt glade i de lange, svarte støvlene med røde små detaljer.

Velg og vrak

Gutter – dere kan fråtse i mange andre stilige sko fra vår spanjol. Sjekk ut et par sneakers i skinn med en stødig såle for lange gåturer, eller kast deg over fritidssko i skinn i mange fantastiske farger – eller i diskret brunt hvis du foretrekker det. Art lager også tøfler og sandaler, perfekte til en hjemmekveld eller på balkongen om sommerkveldene. Til vinteren har vi skoletter med godt fôr, og med solid såle som motstår slaps og snø og salt. For de minste samt de som ikke er fullt så små lenger, tilbyr Art tonnevis med sko. Her finner du søte sandaler med fine hæler, fargeglade sko med elastiske bånd istedenfor lisser, støvler i skinn, lave ballerinasko og andre superfine modeller. Art tilbyr sko for alle som har en egen smak – og det er jo nesten alle, ikke sant? Det beste med Art-skoene er at designet forenes med en slags hverdagsfunksjonalitet som gjør at de passer til det meste. Vi håper du finner dine nye sko fra Art på Footway!

I Explore Black
SALG
I Breathe Black
SALG
Corsica Black
FÅ IGJEN
Corsica Black
FÅ IGJEN
1102 I like Black
FÅ IGJEN
Side 1 av 1

10 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK