Sportsandaler

7 treff

Komfort for deg som elsker sko!

Jana sko er utformet slik at de leverer siste mote, uten at det går ut over komfort, passform og ikke minst pris. Materialer av høy kvalitet og innovativ teknologi sikrer en behagelig, men likevel stilsikker sko.

Høy kvalitet og ypperlig passform

Jana sko er et tysk merke som ble grunnlagt i år 2000 i distriktet Lippe, nordvest i Tyskland. Siden da har merket blitt veldig populært og selges nå i over 40 land. Visjonene Jana jobber for er å utvikle moteriktige sko til en lav pris, uten at det går på bekostning av kvalitet og komfort. Denne visjonen har de hatt fra begynnelsen av, og har med årene blitt deres ekspertise. Deres mål er ikke å lage nye trender, men å gjøre dagens trender tilgjengelig for motebevisste og moderne kvinner, som verdsetter kvalitet og passform. De utvikler stadig nye teknologier og funksjoner for å gjøre skoene bedre og mer behagelige.

Jana sko for enhver kvinne og anledning

Man trenger ikke velge mellom utseende og komfort. Jana sko har som visjon og gi deg begge deler. Hvert år utvikler de over 1000 nye modeller for å tilby behagelig sko til enhver anledning. Det finnes et bredt utvalg av Jana lave sko, som du kan gå med hele dagen, uten å få vondt i føttene. De feminine ballerinaskoene i ulike varianter er veldig populære, da de er like lekre til kjoler som til jeans. Det finnes også mer sporty fritidssko i spennende materialer, som er perfekte på byferie. Jana støvler er solide kvalitetssko og finnes både med lav og litt høyere hæl; begge med like god passform.

Innovativ teknologi for fantastisk komfort

Føttene dine bærer kroppsvekten din hver dag. Det er derfor viktig å velge en god sko, både for daglig velvære og for å unngå langtidsplager. Jana sko har utviklet et innovativt anti-shock system som er innebygd i sålen. Disse avlaster foten og demper hvert skritt du tar med over 50 %. De har også myke, fleksible innersåler. Skoene har den fordelen at den har en bredere lest enn andre sko, noe som gir mer plass til foten. Det myke skinn materialet som blir brukt, er naturfarget. Dette gjør at skinnet puster og er også med på å absorbere fukt fra huden din, noe som igjen hindrer at du føler deg klam og svett.

Jana sko online hos Footway

En ny sesong er rett rundt hjørnet, og det er på tide og forberede garderoben deretter. Handle Jana sko i dag. De har et bredt utvalg av moteriktige modeller i behagelig passform og til rimelige priser. Vi tilbyr fri frakt og hurtig levering. Du har 180 dagers åpent kjøp, så skulle du ikke bli fornøyd, er det også gratis retur.

Side 1 av 1

7 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK