Sportsandaler

4 treff

Moheda-tøffelen – fra Småland til Paris

Moheda-tøffelen var tidligere en type sko som mange aldri hadde hørt om, men siden mange designere verden over begynte å vise tresko og andre retrosko for noen år siden, har Moheda-tøffelen kommet tilbake og fått nytt liv! Tøffelen, som egentligen er en type tresko, finnes nå både med hæl og i den mer komfortable originalversjonen. Den produseres av foretaket Moheda, og man beregner at rundt halvparten av skoene som produseres eksporteres, så det rår vel ingen tvil om at skoen er populær både her i Norge og i utlandet!

Stilig og lett å bruke

Moheda-tøffelen er mye mer komfortabel enn man kanskje tror – det er lett å assosiere den med en gammeldags tresko, men det er langt fra sannheten. Moheda-tøffelen er en moderne sko og føles ikke klumpete eller upraktisk når man har den på seg. Du kan velge blant flere farger og mønstre, og du kan dessuten velge en modell med hæl som du lett kan matche med et par jeans eller et enkelt skjørt for en retrolook som passer til både hverdags eller når du vil gå ut. Skoene har en yttersåle av gummi utenpå treet som gjør at det er lett å gå i dem.

En modernisering av det erke-svenske

Tresko har eksistert i Sverige lenge, og de er såpass velkjente at andre land ofte spøker om svenskene i de klumpete treskoene sine. Til og med i Vilhelm Mobergs ""Utvandrarna"" skriver han om Karl-Oskar som selger sine egne sko når han flytter til USA. Datidens sko var som sagt klumpete og ikke spesielt komfortable, men siden den gang har treskoen endret seg vesentlig. I dag kan man finne tresko som er like komfortable som et par tøfler! Dessuten har tresko blitt trendy de siste årene, slik at man lettere kan finne de i flere butikker på ulike steder.

Moheda-tøffelen på Footway

Footway har flere modeller av foretaket Mohedas tøfler, alt fra komfortable tøfler i flere forskjellige farger, til modeller med en liten hæl som kan brukes akkurat som hvilke høyhælte sko som helst. Du kan dessuten ta del i anmeldelser fra andre som har kjøpt disse tøflene, slik at du kan lese litt mer om de før du kjøper de. Du kan til og med finne en støvelversjon som har Moheda-tøffelens unike stil, men som passer bra til kaldere vær og kan matches med det meste. Fargeutvalget gjør også at det er lett å finne et par som du kan matche med klærne dine."

Billigkroken
Side 1 av 1

4 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK