Sportsandaler

15 treff

Soft Comfort sko – Mote og komfort

Soft Comfort sko er sko for kvinnen som er på farten. Merket sørger for at stilen ikke går på kompromiss med komforten, og dermed har føttene dine det godt i flotte sko.

Soft Comfort – Unik skomote fra Sverige

Soft Comfort sko er en unik skomote fra Sverige. Det er det svenske firmaet Ericson og Saether som står bak. De har lang erfaring med produksjon av flotte sko til gode priser. De står blant annet bak merker som Scholl og Eskimo. Merket Soft Comfort har kolleksjoner for hele året, og alle er produsert med ett mål for øyet – Nemlig å gi kvinner på farten sko som er vakre og komfortable på en og samme gang. Nå er det slutt på at sko som er gode for føtter og kropp er ensbetydende med kjedelige og trauste sko. Her finner du hele spekteret fra nøytrale sko til vakre og feminine sko, alle gjør føttene dine like glade!

Soft Comfort sko – Kolleksjoner for alle sesonger

Dette er merket for deg som ønsker å gi føttene dine det beste uansett når på året det er. Her finner du lekre, unike, romantiske Soft Comfort sandaler til sommerens herlige sol. De passer også godt som innesko resten av året. Det store spekteret i utvalget gjør at du som liker mer nøytrale farger også finner dine favoritter. Soft Comfort boots passer både høst og vinter. De holder føttene både varme og tørre. Velg en nøytral stil til hverdags, eller velg et par med noen herlige detaljer som liver opp en grå vinterdag. Dette er skoene som er så behagelige at du glemmer at du har dem på!

Gi skoene omtanke, så varer de lenger!

Soft Comfort sko er hovedsakelig fremstilt i deilig lær av høy kvalitet. Som med alle andre sko, varer også disse lenger med litt kjærlig omtanke. Skoene blir glade om du tørker smuss og skit av med en fuktig klut. Blir skoene fuktige, er det aller best å la de tørke i romtemperatur. Litt avispapir i skoen hjelper til med å trekke ut fuktigheten. Læret holder seg smidig lengre, om du gir det en omgang med passende skokrem. På den måten sørger du for at læret holder seg fuktig og ikke sprekker opp. En annen ting som ofte er lurt, er du setter en såkalt skoblokk inni skoene når de står til oppbevaring. Da garanterer du at de beholder sin fine fasong.

Soft Comfort sko online hos Footway

Leter du etter anatomiske og behagelige sko er Soft Comfort et utmerket alternativ. Spesielt om du vil at skoene dine også skal følge siste mote. Soft Comfort sko på nett er en enkel måte å kjøpe dem på. Du finner et stort utvalg her hos oss på Footway. Trykk dine drømmepar hjem med enkle klikk. Vi har rask og gratis levering, så det varer ikke lenge før du kan stikke føttene inn i et par flotte eksemplarer. Vi gir også alle kunder 180 dagers åpent kjøp, så skulle du mot formodning være misfornøyd med ditt første valg, lar dette seg ordne fort og greit.

Billigkroken
Side 1 av 1

15 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK