Sportsandaler

4 treff

Graninge sko for skandinavisk klima

Hold føttene varme selv når det er kulde, regn og vind. Graninge sko er et kvalitetsmerke som produserer sko for den aktive mannen, som stiller høye krav til funksjon og komfort.

Natursko med over 60 år i bransjen

Graninge står for styrke, stabilitet og fremragende komfort. I 1951 ble den klassiske Graninge-støvelen lansert. Helt siden den gang har det svenske merket produsert sko for tøffe omgivelser. Merket har gjort seg kjent for å skape robuste og slitesterke sko som gir god støtte. De har også skilt seg ut ved å skape natursko som er komfortable til hverdagsbruk. Graninge sko har nemlig som visjon å skape sko for all slags vær, noe man absolutt kan si at de har klart. Elsker du friluftsliv, utendørs eventyr og gåturer, så vet du at et par gode sko er alt. Med de riktige skoene på føttene er du beskyttet mot både kulde og fuktighet, og du kan fullt ut nyte naturen.

Graninge sko for ulike behov

Samlingen tilbyr et bredt utvalg av modeller. Velg mellom flere varianter som vakre Chelsea boots med strikk i siden og gummisåle, perfekt for hverdagsantrekk. Skal du gå en kort tur? Hvorfor ikke velge Graninge friluftssko? Disse skoene gir riktig støtte til foten og har pustende materiale som gjør at du holder deg kjølig, selv i høye temperaturer. Man kan også investere i et par Graninge sandaler som er svært behagelige. Et par forede støvletter med solid såle holder deg varm i de kaldeste månedene av året. Velg mellom farger som brunt, beige, khaki og sort. Graninge har med andre ord et bredt tilbud som passer for ulike behov.

Sko som tåler en støyt

Graninge sko passer for de som verdsetter høy kvalitet og god funksjon. Her finner man sko og støvler som utmerker seg med god passform, høy slitestyrke, solide sømmer, en robust overflate samt funksjoner som gir foten og ankelen den støtten som trengs. Et godt alternativ fra det svenske merket er Graninge friluftssko. da de er svært behagelige på grunn av deres lave vekt. Et annet alternativ er Graninge støvletter. Disse tilbyr mye styrke og tåler virkelig en støyt fra naturens side. I tillegg får du håndverk av høy kvalitet i hver søm. Støvlettene finnes i både høye og lave modeller.

Graninge sko online hos Footway

Ser du etter Graninge sko på nett? Footway tilbyr ikke bare god pris på Graninge boots, men også 180 dagers åpent kjøp i tillegg til fri frakt og fri retur. Ta en titt på det store utvalget vårt og finn din favoritt sko i dag. Oppdag kvalitetssko som gjør deg klar for utendørs eventyr. Her er en modell for enhver anledning og behov.

Side 1 av 1

4 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK