Sportsandaler

5 treff

Primo Piano sko for enhver smak

Det italienske merket Primo Piano har siden 1988 laget klassiske sko og støvletter i stilrene og nøytrale farger som passer for enhver anledning og smak. På Footway finner du et stort utvalg av disse elegante skoene som gir deg den gode italienske følelsen, med sko og ankelstøvletter som kan skilte med spennende detaljer som gjør disse til et must-have i garderoben til den motebevisste og moderne kvinnen. Primo Piano sko lages hovedsakelig av syntetisk skinn, noe som gjør dette til et dyrevennlig og kostnadseffektivt alternativ til ekte skinnsko.

Velstelte Primo Piano sko

Selv om Primo Piano sko og støvletter primært lages av syntetisk skinn, trenger de likevel stell og vedlikehold på samme måte som andre sko. Det syntetiske materialet har mange gode egenskaper som faktisk gjør det mer robust enn vanlig skinn, og trenger derfor ikke impregnering slik som andre sko trenger. Det finnes også egne pleieprodukter for syntetisk skinn, men det holder ofte å tørke bort smuss og flekker med en fuktig klut, eller pusse dem med en svamp for å opprettholde en blank og pen overflate. Sørg også alltid for at skoene tørker godt i romtemperatur etter vask, og luft dem godt etter bruk sånn at de holder seg friske og fine.

Stilige antrekk med Primo Piano sko

Primo Piano sko imponerer med sin elegante og klassiske stil som lett lar seg kombinere med det meste i garderoben din. En kul ankelstøvlett kan gi antrekket ditt det lille ekstra som gjør at du skiller deg fra mengden. Primo Piano sko og støvletter er gjerne svarte, brune eller har en annen nøytral fargetone som gjør at de passer perfekt uansett hvilke farger du har i garderoben din. Bruk støvlettene sammen med komfortable jeans eller den lille sorte kjolen når du skal på stevnemøte eller jentefest, eller hvorfor ikke pynte opp vanlige tights med støvletter med kule detaljer som gjør at du ser ut som en skikkelig rockestjerne?

Bestill Primo Piano sko raskt og enkelt hos Footway Footway gir deg et stort utvalg av Primo Piano sko som du kan bestille dem hjemme i sofaen uten ekstra kostnad. Vi sender skoene så raskt som mulig, og du har hele 180 dager på å returnere skoene om det skulle vise seg at de ikke passer. Vi er opptatt av at du skal være fornøyd med kjøpet ditt og hjelper deg med retur og bytte av størrelse om dette skulle bli nødvendig. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål angående bestillingen din – vi står klare for å hjelpe deg!

Side 1 av 1

5 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK