Sportsandaler

14 treff

Teva sko er sporty og stilrikt

Teva sko har funnet sin egen nisje i markedet. Deres kolleksjoner handler om sport, stil og komfort med et stødig grep i materialet som tåler vann.

Fra en bagasjedør i Grand Canyon

Skomerket Teva oppstod i 1984 av en elveguide i Grand Canyon i USA. Historien om guiden som endret sine flip flops for at de ikke skulle flyte bort fra det strie farvannet, er en sann historie. Den første ""butikken"" som solgte Teva sko befant seg i bagasjedøra på den unge guidens Van. I nåtid har det amerikanske merket profilert seg som et selskap som kombinerer stil, komfort og en energisk livsstil. En viktig del av Tevas utvikling har vært koblingen til konsernet Deckers Outdoor Corporation, noe som medførte at Teva har hatt ressurser til å gjennomføre sine dristige og innovative idéer.

Teva sko for den eventyrlystne

Teva produserer i hovedsak sandaler. Teva sandaler og Teva flip flops kan brukes til så mangt. Du kan trene i dem og du behøver heller ikke å ta de av deg om du vil ta deg en dukkert eller et svømmetak eller to. Sandalen, Teva Original finnes i mange fargekombinasjoner og sies å være selskapets signaturmodell. Teva har sandaler for ulike anledninger. De har også vanlige sko og støvler laget for den eventyrlystne som elsker vann. Teva sko er stilige og moderne. En varm sommerdag er de prikken over i-en kombinert med et par kule solbriller, en fargerik bikini og en jeansshorts.

Lettstelte sko og sandaler

Teva har en helhetlig kolleksjon av forskjellige typer sko. Hvordan du tar hånd om dine Teva sko kommer helt an på hvilket materiale de er lagd av. Blant de seneste kolleksjonene har Teva flere støvler i lær og disse bør du smøre med fett, voks eller en kombinasjon av begge deler, om du vil at de skal holde seg lengre. Spesielt om du da er den eventyrlystne som elsker vann. Sandaler i syntetisk materiale med nylonstropper er svært enkle å vedlikeholde. Du trenger egentlig ikke gjøre noe med dem i det hele tatt med mindre du vil. Tevas modeller i tekstil bør du tørke med en fuktig klut om de skulle bli skitne i løpet av sommeren.

Teva sko online hos Footway

På utkikk etter sko for varme sommerdager? Kjøp sandaler fra Teva. Vi i Footway har gleden av å tilby et godt utvalg av ulike sko fra Teva, og med vår raske levering slipper du å vente lenge på dine nye sko. Når du handler hos oss får du dessuten fri frakt og fri retur. Og ikke nok med det! Vi gir deg hele 180 dagers åpent kjøp. Så hos oss er det god tid til til å ombestemme seg, dersom du skulle angre på valget ditt.

Side 1 av 1

14 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK