Sko Online

78 treff

Pax: Barndomsgleden i et par sko

Pax er merket som har levert søte små sko til søte små føtter i over 80 år. Du som har barn kommer til å elske alle disse utsøkte skoene som er tilpasset til å være både gode og morsomme for de minste i huset. Enten det handler om sko, tøfler eller støvler, så har Pax noe som dine små kommer til å elske. Det handler om sko til alle typer vær, som garanterer at barnets føtter er beskyttet hele tiden og lekestunden blir en fryd.

Sko for voksende små mennnesker

Når det er på tide å gå ut og leke i regnet, kan du finne et par søte Pax-støvler som den lille kan hoppe og løpe i hele dagen, uten å bli våt på føttene eller få gnagsår. Når det handler om å kle på seg for å gå til parken eller spise ute sammen med mamma og pappa, finnes det søte små sneakers i massevis av morsomme farger og modeller. Barn vokser fort, og skoene som passet for litt siden er kanskje allerede for trange eller ukomfortable på en eller annen måte. Da kan du passe på å fornye barnets skogarderobe, og la hen få rom til å uttrykke interessene sine ved å velge farge eller modell selv. Det kommer til å bli morsomt for alle om dere gjør det sammen, og det er verdt innsatsen for at barnet ditt skal ha det bra og kunne leke og løpe uten noen hindringer.

Hele familien kan få glede av Pax

Pax lager ikke bare sko for små barn. Produksjonen har økt de siste årene, og nå kan hele familien dra nytte av disse stilige kvalitetsskoene. Et par gode sko har du glede av i mange år, og det skal være både morsomt og godt å ha dem på. Pax' skolinjer for de store i familien er Sköna Marie - damesko, Biosandaler, Tellus, Marstrand - herresko.

Pax online hos Footway

Du finner Pax sko for hele familien her hos oss på Footway. Det finnes svarte og hvite, rosa og lilla, blå, brune og grønne, sneakers og støvler, løpesko og sandaler for de små, og både vakre og gode modeller til foreldre eller voksne barn. Gjør det nye skokjøpet til et eventyr – sett dere ned sammen, ta en titt og velg modell. Både barn og voksne bør ha sko som de trives i og får glede av.

Flex-glow Bblm
SALG
Firefly Black
Populus Black 01
SALG
Edda Purple
Edda Black
SALG
Trick Pink
Kvart Black
Run Dark Blue
Dex Beige/Multi
Beetle Lilac
SALG
Mia White
Foxy Blue
Gadfly Black/Grey 01
SALG
Meya Pink/multi
SALG
Inso Blue
Misa
SALG
Airwave Black/Purple
SALG
Semi Black
Grampus Black
SALG
Mirva White
SALG
Lisa White/Multi 10
SALG
Holk Green/grey
SALG
Nordan White
Misa White 10
SALG
Populus
SALG
Inso Black
FÅ IGJEN
Misa 10 White
SALG
Swosh Purple
SALG
Taylor Blue
SALG
Polar Light Blue
SALG
Nina Beige/multi
SALG
Macy Black
SALG
Sprint White/Pink
SALG
Argan Pink/multi
SALG
Floral Bronze
SALG
Semi Blue
SALG
Nexus Black/beige
SALG
Grampus Purple/black
SALG
Minny Navy/multi
Tiger Red
Swish Black
SALG
Dingo Brown
SALG
Missy Black
SALG
Minny Pink
SALG
Rio Slim Birkoflor Black
FÅ IGJEN
Billigkroken
Side 1 av 2

78 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK