Sko Online

192 treff

Hudson-sko – elegante herresko med en vri

Hudson-sko er et utmerket valg for deg som leter etter komfortable og fine sko av høy kvalitet i et elegant og tidløst design. Her finner du både sneakers og stilige herresko til hverdag og fest. Materialene som blir brukt, er blant annet ekte skinn og mokka. Få inspirasjon til nye antrekk og klikk ditt favorittpar hjem allerede i dag!

Hudson-sko – historie og visjon

Hudsons historie tok av i 1990 i London. Selskapets visjon var å skape sko som følger trendene, men med en egen vri, noe de har lykkes bra med. Hudson er best kjent for elegante herresko, men de har også et større og spennende sortiment med andre skomodeller.

Hudson-sko – stiltips og pleie

Når du har investert i et par nydelige Hudson-boots eller -sko, er det viktig at du tar godt vare på dem. Med gode skopleieprodukter kan du fort polere opp skoene dine så de blir som nye igjen. Hudson-sko i ekte skinn passer akkurat like fint til dress som til hverdagsantrekkene dine.

Hudson-sko online på Footway

Her har du et bredt utvalg av fine Hudson-sko å kikke på. Når du har funnet et par du liker, sender vi på Footway dem hjem til deg så fort vi bare kan. Du betaler aldri for frakten, og ikke for returer heller. Når du har bestilt Hudson-skoene dine hjem, har du 180 dager med åpent kjøp på deg til å prøve dem.

22672 BBK
Bobs Squad Red
SALE
Womens Skyline Slt
FEW LEFT
Bobs Squad Bbk
FEW LEFT
Go Walk Joy Nvw
SALE
Go Walk Joy Nvw
SALE
Ez Flex 3 Nvy
SALE
Skyline Gry
SALE
You Mve
SALE
Go Walk Joy Bbk
SALE
Ultra Flex Bkw
SALE
Status 2,0 Blu
Womens Ultra Flex Bkw
FEW LEFT
Be-light Blk
SALE
Gratis Bbk
SALE
Ultra Flex Bkgy
SALE
Go Walk 4 Bkw
SALE
Seager Nvy
SALE
Ultra Flex Ros
SALE
Gratis Nat
SALE
Gratis Slt
SALE
Ez Flex 3 Bkw
SALE
Side 1 av 4

192 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK