Sko Online

191 treff

Mohino - sko etter spanske tradisjoner

Sandalmerket Mohino produseres i solfylte Spania. Mohino er et høyt ansett familieforetak som ligger på den spanske solkysten, bare et steinkast fra byen Alicante. Selskapet har lang erfaring med skoproduksjon, og Mohino er spesielt kjent for tresko og skinnsandaler av høy kvalitet og til en gunstig pris. De har vært et av de mest populære skomerkene i Spania i lang tid, og sakte, men sikkert har Mohino-skoene spredt seg til konsumenter over hele verden og blitt minst like populære som i hjemlandet.

Komfortable skinnsandaler fra Mohino

I begynnelsen produserte Mohino tresko som var komfortable og anvendelige, og som egnet seg til klimaet på den spanske solkysten. Tanken var å skape en sko som var både lett og luftig, og like fin som den var behagelig. Etterhvert gikk produksjonen mer og mer over til skinnsandaler, lagd etter samme prinsipp. Komforten er i fokus, samtidig som de velger materialer av høy kvalitet og naturlige farger. Skoene har blitt svært populære og fås i dag på utsalgssteder over hele verden.

Mohino-sko - boho chic

Med et par Mohino-sandaler kan du enkelt oppnå den trendy bohemske stilen som regjerer i sommer. Kombiner skoene med et langt skjørt eller en strandkjole, eller med den deilige maxikjolen og en solhatt, og alles øyne vil være på deg. Skoene er svært anvendelige, først og fremst på grunn av komforten, og de kan brukes hvor som helst og når som helst om sommeren. Hvorfor ikke kjøpe to par, en mer pyntet sandal til kvelds -og shoppingbruk og en flipflop-sandal til stranden eller til en kaffe med venner på favorittkafeen? Valgmulighetene er uendelige, og du kommer til å forelske deg i disse behagelige skinnsandalene!

Mohino online på Footway

På Footway finner du sandaler som passer akkurat din stil, og vi har alltid 180 dager åpent kjøp, så du kan prøve skoene i ro og mak før du bestemmer deg for om du vil beholde dem, eller lete videre blant alle modellene og merkene våre. Alle skoene du ser på hjemmesiden, er på lager, så du har mye å se på! Vi har alltid gratis frakt og retur, så du kan bruke pengene dine på morsommere ting, som for eksempel sko. Hvis du trenger hjelp med å velge rett sko, er de kunnskapsrike kundebehandlerene våre alltid på plass for å guide deg til rett sted i Footways store sortiment!

22672 BBK
Bobs Squad Red
SALE
Womens Skyline Slt
FEW LEFT
Bobs Squad Bbk
FEW LEFT
Go Walk Joy Nvw
SALE
Go Walk Joy Nvw
SALE
Ez Flex 3 Nvy
SALE
Skyline Gry
SALE
You Mve
SALE
Go Walk Joy Bbk
SALE
Ultra Flex Bkw
SALE
Status 2,0 Blu
Womens Ultra Flex Bkw
FEW LEFT
Be-light Blk
SALE
Gratis Bbk
SALE
Ultra Flex Bkgy
SALE
Go Walk 4 Bkw
SALE
Seager Nvy
SALE
Ultra Flex Ros
SALE
Gratis Nat
SALE
Gratis Slt
SALE
Ez Flex 3 Bkw
SALE
Side 1 av 4

191 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK