Sko Online

58 treff

Mustang sko– Røffe og moteriktige

Møt denimtrenden som herjer med nye Mustang sko, som er spesielt designet til å matche alle typer jeans. Det perfekte skovalget til dine denim-klær finner du her på Footway.

Moteriktige sko til alle stiler

Mustang startet opp sin virksomhet for snart 100 år siden, i Tyskland på 1920-tallet. På den tiden satset de på å designe kule og komfortable jeans. Da dette viste seg å bli en kjempesuksess, utvidet de utvalget sitt, og begynte å designe overdeler og sko. Produktene deres har god kvalitet, så det er ikke rart at kolleksjonene har blitt godt kjent over hele Europa. Mustang sko har lenge vært kjent for å ha lang holdbarhet og være svært moteriktige, noe som gjør at de er et godt skovalg for deg som enten er opptatt av mote eller som ønsker deg høy kvalitet.

Møt festivalsommeren med Mustang sko

Her på Footway kan du finne flere ulike varianter av Mustang damesko. Vi har et variert utvalg med alt fra røffe boots til friske og stilrene sneakers. Eller hva med et par cowboy-boots? Uansett hva du måtte ønske, så har Mustang sko som passer til flere anledninger. Mustang cowboy sko er klassiske og rene, med få detaljer. Disse bootsene passer like godt til en festivalsommer, så vel som til hverdagslig bruk. Match de med en flott hvit sommerkjole og en blomsterkrans, og du blir festivalens midtpunkt. Skoene fra Mustang er designet for å passe godt med jeans, noe som aldri slår feil.

Tekstilsko med høy kvalitet

Det brukes mye tekstil i mange av modellene til Mustang sko. Og som alle andre sko, så må også disse pleies for at de skal holde lenge. Den letteste måten å holde skoene velpleid på, er å vaske de en gang i blant. Dette gjøres enkelt ved å vaske de under rennende lunkent vann, og helst med en myk børste. Deretter bør du bruke en tekstil-impregnering, som beskytter mot slitasje og unødvendige flekker på dine flotte nye sko. Dersom du finner deg et par lærsko fra Mustang, må disse pleies på en annen måte. Her bør du bruke en lærbalsam og en impregneringsspray som gjør nytten sin, og gir skoene dine lengre levetid.

Mustang sko online hos Footway

Hos oss på Footway finner du billige Mustang sko som passer til både denim og andre stiler. Du kan velge mellom flere modeller og fasonger. Finn ditt perfekte par, og få fri frakt og hurtig levering. Du trenger ikke bekymre deg for at skoene ikke skal passe eller se ut slik som du forventer. Vi på Footway gir deg hele 180 dagers åpent kjøp, og du kan returnere varene dine uten ekstra omkostninger!

Status 2,0 Blu
Mens Bbk
SALE
4059301 Stone
4138301 2 Grau
SALE
64996 BRN
SALE
Go Run 600 Bkrd
SALE
4107605 820 Navy
SALE
4072301 1 White
Mens Bbk
SALE
Burst 52110 BKW
FEW LEFT
4116501 Graphit
Booty Mittelbraun
FEW LEFT
4106308 Darkblue
SALE
High Top Sneaker Braun
FEW LEFT
Booty Kastanie
FEW LEFT
FEW LEFT
4095317 820 Navy
SALE
4108605 301 Chestnut
FEW LEFT
Herren-schnür-boot Kaffee
FEW LEFT
4890505 Kastanie
FEW LEFT
Booty Graphit
FEW LEFT
Gundy BLK
SALE
4122301 Graphit
Side 1 av 1

58 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK