Sko Online

39 treff

Forbedre prestasjonene dine med Northwave-sko

Northwave er et merke som er kjent for sykling og snowboard, med produkter som hjelper deg å prestere bedre. Hos oss på Footway kan du shoppe fine og behagelige sykkelsko fra Northwave, som vil få deg til å føle deg like komfortabel som om det var Northwaves sneakers du hadde på deg.

Bedre sykling med Northwave-sko

Å investere i et par sykkelsko er verdt pengene for deg som sykler mye, uansett om det er på spinningsykkel eller en landeveissykkel. Den harde sålen under skoen gir deg mer kraft i tråkket, og de kan også festes til pedalen med såkalte cleats, noe som syklingen lettere og mer effektiv.

Forskjellige sykkelskomodeller

Avhengig av hvilken type sykling du driver med, tilbyr Northwave forskjellige modeller sykkelsko. Landeveis -og temposko har den aller hardeste sålen, hvilket gjør dem vanskelige å gå i, men MTB- og spinningsko har en noe mykere såle, som gjør at det også går an å gå på dem over kortere strekninger.

Shop Northwave-sko online

Shop Northwave-sko online og forbedre prestasjonene dine på sykkelen. Etter at du har bestilt de nye skoene dine hos oss, kommer de raskt hjem til deg, der du kan prøve dem i fred og ro. Nyt godt av våre hurtige leveranser, gratis frakt, 180 dagers åpent kjøp og gratis retur.

Status 2,0 Blu
Mens Bbk
SALE
Mens Cdb
64996 BRN
SALE
Go Vulc 2 Blk
SALE
Status 2,0 Nvy
SALE
Mens Bbk
SALE
64589 BOL
SALE
Go Run 600 Bkw
SALE
53995 BLOR
SALE
Reprise BLK
SALE
Segment- Gundy DSCH
FEW LEFT
Gundy DSCH
SALE
Gundy BLK
SALE
Side 1 av 1

39 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK