Sko Online

228 treff

Vakre føtter med sko fra Pring

Sko fra Pring kjennetegnes av relativt enkle modeller, som pumps og boots med spennende design og lekre detaljer. Pring er et fransk merke som produserer stilige kvinnesko for en flottere hverdag og spesielle anledninger!

Pring-sko – bakgrunn og stil

Pring åpnet sin første butikk i 2007, i det trendy området Marais i Paris. Siden den gang har merket utviklet seg, og det er i dag representert hos ulike forhandlere, som for eksempel her hos oss på Footway. Alle Pring-sko er laget av dyktige håndverkere og i fine skinnmaterialer, og produksjonen foregår i merkets egne lokaler i Thailand.

Style antrekket ditt opp og ned med Pring sko

Når du velger sko, kan du gjøre det for enten å dresse opp eller ned et antrekk. Et par deilige Pring-sko kan forvandle dine hverdagsklær til mer fornøyelige klær, mens til en festkjole kan de gi en mer avslappet og behagelig følelse. For lengre holdbarhet anbefales det at du bruker bra skopleieprodukter.

Shop Pring-sko online

Hos oss på Footway kan du enkelt og bekvemt handle ditt nye par med Pring-sko. Når du handler hos oss, trenger du ikke å vente lenge på dine nye sko. Vi gir deg alltid rask levering uten å ta betalt for frakt, og 180 dagers åpent kjøp er alltid inkludert. Hvis du trenger å bytte noe? Vel, da spanderer vi returen også.

22672 BBK
Go Walk 4 Bbk
Bobs Squad Red
SALE
Bobs Squad Bbk
FEW LEFT
Go Walk Joy Nvw
SALE
Go Walk Joy Nvw
SALE
Ez Flex 3 Nvy
SALE
Skyline Gry
SALE
You Mve
SALE
Go Walk Joy Bbk
SALE
Ultra Flex Bkw
SALE
Seager - Stat Bbk
FEW LEFT
Be-light Blk
SALE
Ultra Flex Red
SALE
Gratis Bbk
SALE
Ultra Flex Bkgy
SALE
Go Walk 4 Bkw
SALE
Seager Nvy
SALE
On-the-go 600 Bkw
FEW LEFT
Be-light Tpe
SALE
Ultra Flex Ros
SALE
Gratis Nat
SALE
Gratis Slt
SALE
Microburst Bbk
SALE
Ez Flex 3 Bkw
SALE
Side 1 av 4

228 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK