Sko Online

208 treff

Tøff og vågal med Replay sko

Med Replay sko kan du uttrykke din personlige stil, samtidig som du kan være sikker på at du ligger i forkant når det gjelder resten av moteverden.

Nytolkning av amerikansk 50-talls stil i 1978

Det italienske merket Replay kom til verden i 1978. Bak dette vellykkede merket, som i dag finnes over hele verden, står entreprenøren Claudio Buziol. I 1978 var Buziol 21 år gammel, og hadde et ønske om å produsere tilfeldige elementer som ny-tolket den amerikanske 50-talls stilen. Replay er kjent for å ligge i fronten når det kommer til trender. Replay skaper sko i en tøff stil, og som tør å bryte grenser og utfordre normer. Du kan helt enkelt uttrykke din personlige stil. Det er ikke bare med sko du kan vise din vågale side, da Replay også produserer klær og tilbehør.

Replay sko med stilsikker holdning

Med et par sko fra Replay er du sikret et stilsikkert utseende for sesongen. Replay sitt klassiske design med tøffe detaljer setter skoene i søkelyset. Stilen reflekteres også i skoenes ekspressive mønstre. Replay damesko og herresko har en fargepalett som går i toner av svart, grått og hvitt, men også lyse pasteller som gult og rosa. Et par sko i lys pastellfarge passer ypperlig inn i dagens trender. Behøver du et antrekk som passer både til hverdag og fest? Kombiner en jeanshorts sammen med en flanellsskjorte og et par tøysko med vintagedetaljer, og du har denimlooken klar. Er du av den yngre sorten, men likevel en tøffing, kan du velge Replay sko til barn.

Sett skoene i sentrum

Replay sko byr på alt fra behagelige sneakers, støvler i semsket skinn, høye støvletter og lette ballerinasko. Sett skoene i sentrum og velg ut i fra din personlige stil. Da er det også viktig å tenke på behandling av skoene dine, slik at de holder seg lengre og bedre. Har du for eksempel kjøpt et par kule støvler i semsket skinn, bør du impregnere dem før du tar de i bruk for første gang. Dessuten holder både formen og fargen seg bedre. Har du fått litt skitt på dine sneakers i tekstil, kan du bruke en fuktig klut. Ta hånd om dine sko!

Replay sko online hos Footway

Her hos oss på Footway vil du alltid finne et velfylt spekter av de trendbevisste Replay sko på nett. Behøver du et par festsko til neste fest? Kjøp et par pumps med åpen tå med vår hurtige levering. Er du usikker på fargen? Bestill to par! Vi gir deg 180 dagers åpent kjøp. La deg inspirere av vårt flotte utvalg av sko fra Replay. Glem ikke at vi dessuten har fri frakt og fri retur.

22672 BBK
Go Walk 4 Bbk
Ez Flex 3 Nvy
SALE
Skyline Gry
SALE
You Mve
SALE
Go Walk Joy Bbk
SALE
Ultra Flex Bkw
SALE
Seager - Stat Bbk
FEW LEFT
Be-light Blk
SALE
Gratis Bbk
SALE
Go Walk 4 Bkw
SALE
Seager Nvy
SALE
Ultra Flex Ros
SALE
Gratis Slt
SALE
Microburst Bbk
SALE
Ez Flex 3 Bkw
SALE
Be-light Slt
SALE
Go Walk 4 Nvw
SALE
Ez Flex 3 White
SALE
Womens Taxi - Accolade Mush
FEW LEFT
Moda Ltpk
SALE
Ultra Flex Sage
SALE
Microburst Nat
SALE
Go Walk Joy Bkw
SALE
Side 1 av 4

208 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK