Sko Online

67 treff

Ledende i Europa

Shepherd er et svensk varemerke som startet opp i 1982. I dag er merket den ledende produsenten av forskjellige fottøy av saueskinn i Europa. Shepherds visjon er å produsere og selge produkter av høy kvalitet til konkurransedyktige priser med pålitelige leveringstider. Shepherd er lydhøre for kundens krav og reaksjoner, for å optimere kvaliteten. Shepherd-tøflene er noe av det beste man kan ha på føttene.

I dag er ull stort

Hos Shepherd finner du flere forskjellige modeller, både for svale sommermorgener som kalde vinterdager. Ull er et perfekt materiale å lage sko av. Sauer som lever store deler av livet sitt utendørs, og ullen deres, tåler alle værtyper samtidig som det holder varmen og ikke blir fuktig. De siste årene har saueskinnsstøvler slått gjennom med stor kraft og er i dag å se på føttene til mange moteikoner. Skoene har gått fra hverdagskosen og tatt steget ut til det mer fasjonable, og med det følger en rekke dyktige designere som effektivt mikser materialets funksjonalitet med klassisk og kontemporær form. Når Shepherd først så dagens lys, var det under de glade 80-årene i Norge. Med andre ord langt fra dagens situasjon hvor saueskinnstøvler er populære og markedsføres via moteikonenes Instagram-kontoer. Shepherd begynte i det små, og nådde et publikum takket være deres funksjonelle sko.

Shepherd og ansvar

Shepherd tar stort ansvar for at produktene deres kommer fra ansvarstagende og regulerte saueoppdrettere. Samtlige underleverandører signerer en avtale med Shepherd, hvor det garanteres at såkalt mulesing ikke forekommer. Avtalen signeres også av en lokal veterinær.

Skinnproduksjonen er også regulert og overvåket. Både i Shepherds sine egne fabrikker og hos underleverandørene forekommer det høye miljøkrav – akkurat som ved transportene.

Match saueskinnsskoene dine

Det finnes flere måter å matche Shepherd-skoene dine på. Den store forskjellen ligger i hvilke sko du velger: Er du på jakt etter Shepherd-tøfler, boots eller støvler? Til et par koselige tøfler passer jo absolutt alt (foruten en kjole eller dress), men det beste er jo å ligge i sofaen med et par stilige joggebukser, eller pyjamasbukser, kombinert med en deilig genser og et par varme Shepherd-tøfler.

Et av merkets mest populære modeller er den stabile turskoen Sanna Outdoor, med en innside av varm ull og utside av kraftig, slitesterkt lær. Denne skoen passer både til jeans og et par skikkelige turbukser. Perfekt for langturen eller shoppingrunden.

Ull er fenomenalt

Sauens formidable ull er god av flere grunner.

  • Ull er fornybart
  • Ull er selvrengjørende
  • Ull er varmt og deilig
  • Ull slipper ut fukt
  • Ull fungerer både om sommeren og vinteren

Shepherd på nett hos Footway

Hos Footway har vi samlet flere enn 150 par stilige Shepherd-modeller. Du kan enkelt sortere ved hjelp av våre filter som du finner til venstre i menyen. La føttene dine trives året rundt i et par Shepherds.

Jessica Chestnut
SALE
Jon Navy
Jon Grey
Jessica Stone
SALE
Status 2,0 Blu
Sanna Black
SALE
Jon Black
SALE
Isak Black
SALE
Pernilla Creme
SALE
Mens Bbk
SALE
Isak Navy
SALE
Magnus Stone
SALE
Krister Asphalt
SALE
Klas Brown
SALE
Loke Moro
Emanuel Brown
SALE
Kevin Black
SALE
Emanuel Black
Kevin Moro
SALE
Krister Black
Go Vulc 2 Blk
SALE
Pernilla
SALE
Malte Asphalt
Klas Black
SALE
Magnus Asphalt
Mens Bbk
SALE
Magnus Black
Loke Black
Jonas Brown
SALE
Paul Oiled Antique
FEW LEFT
Jan Black
SALE
Hugo Olive
Side 1 av 2

67 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK