Sko Online

122 treff

Sko fra Superdry

Leter du etter sko med streetvibber, men vil ha noe nytt og interessant? Superdry kommer med en ny vinkling på streetmoten, og skoene merket lager, følger samme linje. Her finner du virkelig en spennende stil med innflytelse fra både Japan og USA.

Superdry – med inspirasjon fra Tokyo

Ideen til Superdry fikk grunnleggerne etter en reise til Tokyo i 2003. De ville lage en miks av japansk grafisk formgivning og amerikansk vintage. Resultatet ble en distinkt urban stil med øye for detaljer. Merket spredte seg fort internasjonalt, og i dag finner du skoene deres over hele verden.

Sko til både jenter og gutter

Superdry har sko til både dame og herre og i mange forskjellige materialer og modeller. For eksempel boots som passer kjempefint til både hverdagsantrekket og helgens festligheter. Kombiner gjerne med en T-skjorte fra merkets kleskolleksjon for å oppnå den optimale, urbane streetstilen.

Superdry-sko på Footway

Det kuleste med Superdry er den tydelige påvirkningen fra Japan. Det synes til og med på skoene, der streetmote fra Tokyo har påvirket designet. På Footway finner du et stort utvalg sko fra Superdry. Som alltid kan du stole på at du får raske leveranser og gratis frakt og retur. Hvis det skulle bli nødvendig, har du også åpent kjøp i 180 dager.

22672 BBK
Bobs Squad Red
SALE
Go Walk Joy Nvw
SALE
Go Walk Joy Nvw
SALE
Ez Flex 3 Nvy
SALE
Skyline Gry
SALE
You Mve
SALE
Go Walk Joy Bbk
SALE
Ultra Flex Bkw
SALE
Seager - Stat Bbk
FEW LEFT
Be-light Blk
SALE
Gratis Bbk
SALE
Ultra Flex Bkgy
SALE
Go Walk 4 Bkw
SALE
Seager Nvy
SALE
Ultra Flex Ros
SALE
Gratis Nat
SALE
Microburst Bbk
SALE
Ez Flex 3 Bkw
SALE
Be-light Slt
SALE
Go Walk 4 Nvw
SALE
Moda Ltpk
SALE
Microburst Nat
SALE
Go Walk Joy Bkw
SALE
Bobs Squad Nvy
SALE
Gratis Bkw
SALE
Go Walk 4 Bbk
SALE
Womens Wave-lite Bbk
FEW LEFT
Bobs Squad Tpmt
SALE
Side 1 av 3

122 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK