Sko Online

158 treff

Superga– Et klassisk moteikon!

Superga sko har en over 100 år lang historie, og de tar med seg alle sine kunnskaper og erfaringer inn i dagens produksjon, slik at de kan tilby deg moteriktige sneakers den dag i dag.

Superga– Den italienske folke-sneakeren

Superga sko ble startet i Torino for rundt hundre år siden, og den gang laget de tennissko. På 1950-tallet begynte de å utvide sitt marked, å startet produksjon av sko beregnet til hverdagsbruk. De innså at det var et behov for stilige og behagelige kvalitetssko som kunne brukes til vanlig. Den mest berømte modellen er 2750 Classic, og den har utviklet seg til å bli en ikonisk klassiker for italienske Superga. Bortsett fra et par grep og forbedringer er 2750 slik den var da den først ble introdusert. I dag finnes Superga over hele verden, og det italienske merket har blitt markedsført av mange kjendiser og idrettsstjerner gjennom tidene.

Superga sko– Enkelt og kult

Superga sko til barn og voksne er både stilige, enkle og komfortable. Det finnes alltid en modell som passer til enhver anledning, enten du trenge en hvit og enkel sneaker eller et par sko med mer farger og mønstre. 2750 Classic i hvitt stoff er kanskje de mest allsidige skoene du kan kjøpe, og de matcher omtrent alle antrekk, enten de er lyse eller mørke. Superga sneakers finnes i et stort utvalg av farger og design, og hver vår lanserer de nye modeller. Du vil garantert finne et par som passer til deg og din stil fra Superga. Skoene holder seg tro til sitt opphav, og er like aktuelle i dag som det de var for 100 år siden.

Den klassiske stoffsneakeren

Superga sko finnes i flere forskjellige utgaver, både i den klassiske stoffvarianten, men også i lær og skinn. Skoene har en unik gummisåle som ikke er for fremtredende, men likevel gir et godt grep og er holdbare. Du kan gjerne vaske Superga sko av stoff i vaskemaskinen. Tørk av skoene, fjern skolissene og vask de på et skånsomt vaskeprogram. Dette vil bringe tilbake de friske fargene og skoene vil se like kule ut som da du kjøpte de. Med Superga trenger du ikke å bekymre deg for flekker på dine lyse sko, da de er så enkle å vedlikeholde og å holde rene.

Superga sko online hos Footway

Kjøp Superga sko på nett hos Footway i dag. Vi har en hurtig levering, slik at du kan gå på byen i dine nye, klassiske og italienske stilikoner allerede til helgen. Vi har dessuten fri frakt og fri retur samt 180 dagers åpent kjøp. Det er like trygt å handle sko på nett hos oss, som det er å handle sko på kjøpesenteret. Forskjellen er at hos oss kan du prøve skoene hjemme, i fred og ro!

22672 BBK
Go Walk Joy Nvw
SALE
Ez Flex 3 Nvy
SALE
Skyline Gry
SALE
2730-cotu White
SALE
Ultra Flex Bkw
SALE
Be-light Blk
SALE
Gratis Bbk
SALE
Ultra Flex Bkgy
SALE
Go Walk 4 Bkw
SALE
Seager Nvy
SALE
2790 Suew Papavero 781
FEW LEFT
Ultra Flex Ros
SALE
Gratis Slt
SALE
Microburst Bbk
SALE
Ez Flex 3 Bkw
SALE
SUS008YA0 White
SALE
Go Walk 4 Nvw
SALE
Moda Ltpk
SALE
Microburst Nat
SALE
Go Walk Joy Bkw
SALE
Bobs Squad Nvy
SALE
Side 1 av 3

158 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK