Sko Online

258 treff

Tommy Hilfiger – et ekte livsstilmerke

Tommy Hilfiger er et merke som de fleste kjenner til og forbinder med amerikansk design på høyeste nivå. Merkets mål har siden starten vært å markedsføre seg som mer enn bare et motemerke ved å lansere en mengde ulike kolleksjoner. Deriblant 25 kategorier for menn, kvinner og barn. Deres fremste kundekrets er motebevisste menn og kvinner mellom 25 og 40 år som elsker å ligge i forkant når det gjelder stil og design. Tommy Hilfiger lager sko av høyeste kvalitet og i klassisk amerikansk stil med en fresh, moderne twist som er inspirert av Hilfigers kjærlighet til popkulturen. Kolleksjonene er gjennomsyret av påvirkninger fra mote-, kunst-, musikk- og sportsverdenen.

Design på aller høyeste nivå

Siden Tommy Hilfiger presenterte sin første kolleksjon i 1985, har dette amerikanske preppy-inspirerte merket fortsatt å utvide og omfatter i dag et flertalls kolleksjoner. I skoutvalget deres finner du sneakers, sandaler, sandaletter, pumps og sportslige snøresko i en overflod av farger, mønstre og modeller. For en avslappet fritidslook passer deres myke sneakers perfekt til jeans og en fin skjorte. I Hilfigers damekolleksjon finnes blant annet 60-tallsinspirerte sandaletter med kilehæl, søte ballerinasko i klassiske farger, fine pumps som passer perfekt til kjolen og søte flipflops du kan ha både hjemme og på stranden.

Et verdensledende merke som har vokst seg sterk gjennom årene

Tommy Hilfiger er i dag en av verdens ledende designere med ett av verdens absolutt største livsstilmerker. Foretaket ble grunnlagt i 1985 og består nå av et flertall linjer inklusiv Hilfiger Collection, Tommy Hilfiger Tailored og Hilfiger Denim. Opp gjennom årene har Hilfiger forblitt selskapets hoveddesigner og er den som fremdeles leder designprosessen for kolleksjonene. I dag har foretaket mer enn 17 000 medarbeidere rundt om i verden. Med støtte fra forbrukerne selv har Tommy Hilfiger lykkes i å bygge opp et omfattende distribusjonsnett i mer enn 90 land med over 1400 butikker over hele Nord-Amerika, Europa, Latin-Amerika, Asia og stillehavsområdet. Det globale detaljhandelssalget gikk til 6,7 milliarder dollar i 2014 noe som gjør Hilfiger til en gigant på det globale markedet.

Tommy Hilfiger på nett hos Footway

Når det kommer til kolleksjoner fra Tommy Hilfiger er det virkelig sant at det finnes en sko for alle. Sortimentet strekker seg fra en ledig og avslappet stil til staselige lærsko. Gjennomgående er det fint og smakfullt design, gode materialer og en utstråling som det ikke er mulig å ignorere.

22672 BBK
Go Walk 4 Bbk
Ez Flex 3 Nvy
SALE
Skyline Gry
SALE
You Mve
SALE
Go Walk Joy Bbk
SALE
Ultra Flex Bkw
SALE
Seager - Stat Bbk
FEW LEFT
Be-light Blk
SALE
Gratis Bbk
SALE
Go Walk 4 Bkw
SALE
Seager Nvy
SALE
Ultra Flex Ros
SALE
Gratis Slt
SALE
Microburst Bbk
SALE
Ez Flex 3 Bkw
SALE
Be-light Slt
SALE
Go Walk 4 Nvw
SALE
Ez Flex 3 White
SALE
Womens Taxi - Accolade Mush
FEW LEFT
Moda Ltpk
SALE
Ultra Flex Sage
SALE
Microburst Nat
SALE
Side 1 av 5

258 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK