Sko Online

140 treff

United Nude sko – En annerledes kjærlighetshistorie

United Nude sko er helt unike sko som får deg til å skille deg ut enten du er på byen, på jobben eller i selskap.

Det hele startet med hjertesorg

United Nude historien kommer fra en historie om hjertesorg. Om en mann ved navn Rem som i sitt forsøk på å få sin kjære kvinne tilbake begynte å lage nydelige damesko. Inn kommer Galahad – sjuende generasjon av det britiske skodynastiet Clarks. Han ser den vakre skoen ""Möbius"", og mer overtalelse enn det var unødvendig. Med deres kombinerte talent og engasjement så danner de United Nude sko. United Nude har siden posisjonert seg selv i krysset mellom design og mote, og har fått internasjonal anerkjennelse for sitt kreative arbeid. De er kjent for klarhet, innovasjon og eleganse, og merket selges nå i over 40 land med flaggskip-butikker i Amsterdam, New York og London.

United Nude sko – Fargerik eleganse

United Nude er skoene du elsker å vise frem på fest. Bruk dine nye United Nude støvletter med en røff og unik kjole, eller krydre opp ditt arbeidsantrekk med noen nye United Nude Folds i superspreke farger og flotte mønstre. United Nude produserer unike sko som ingen har sett maken til, og med disse blir du garantert festens midtpunkt. United Nude kjennetegnes med sine sterke farger, og sitt arkitektpregede utseende. De aller fleste dameskoene er utstyrt med høye hæler for den flotte og elegante stilen. Se også på de lave skoene United Nude Mobius – det er skoene som startet det hele. Dette er sko som passer til nesten hver eneste anledning, og til mange forskjellige antrekk, både til hverdag og fest.

Ta vare på dine United Nude

United Nude sko kommer i materialene tekstil eller skinn. For sko laget i tekstil, slik som United Nude Fold, så finnes det spesielle typer tekstilimpregnering. Tekstilsko vaskes på best mulig måte under rennende, lunkent vann og med en myk børste. For å unngå at lærsko lett skal bli tørre og at det dannes sprekker i skinnet er det viktig å smøre sko i dette materialet inn med lærfett eller skokrem. I tillegg så er det viktig å huske på at skinnsko aldri skal tørkes foran varmeelement eller i varmeskap. La heller skoene tørke i romtemperatur, gjerne med litt avispapir inni om de skulle bli våte.

United Nude sko online hos Footway

Vi på Footway er din kilde til United Nude sko på nett. Hos oss får du 180 dagers åpent kjøp og hurtig levering slik at du rekker å få dine nye United Nudes før neste fest. I tillegg til dette så har vi fri frakt og fri retur. Det betyr at dersom skoene skulle vise seg å ikke passe så er det ingen problem å få byttet de her hos oss. Da er det vel bare til å bestille da?

22672 BBK
Bobs Squad Red
SALE
Go Walk Joy Nvw
SALE
Go Walk Joy Nvw
SALE
Ez Flex 3 Nvy
SALE
Skyline Gry
SALE
You Mve
SALE
Go Walk Joy Bbk
SALE
Ultra Flex Bkw
SALE
Seager - Stat Bbk
FEW LEFT
Be-light Blk
SALE
Gratis Bbk
SALE
Ultra Flex Bkgy
SALE
Go Walk 4 Bkw
SALE
Seager Nvy
SALE
Ultra Flex Ros
SALE
Gratis Nat
SALE
Microburst Bbk
SALE
Ez Flex 3 Bkw
SALE
Be-light Slt
SALE
Go Walk 4 Nvw
SALE
Moda Ltpk
SALE
Microburst Nat
SALE
Go Walk Joy Bkw
SALE
Bobs Squad Nvy
SALE
Gratis Bkw
SALE
Go Walk 4 Bbk
SALE
Womens Wave-lite Bbk
FEW LEFT
Bobs Squad Tpmt
SALE
Side 1 av 3

140 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK