Sko Online

241 treff

Kvalitet og stil med Wonders sko

Tre ord er nok for å beskrive Wonders sko – Komfort, kvalitet og design. Det er egenskaper som går igjen i alle modellene fra Wonders. Dette er tidsriktige sko du vil kunne bruke i mange ulike sammenhenger.

Fargerike sko med morsomme elementer

Wonders er en merkevare fra solfylte Spania, og i flere år har de jobbet mot å utvikle unike sko av god kvalitet, et kult design og som er komfortable å gå i. En av visjonene har alltid vært å utvikle allsidige sko som kan brukes hele dagen og i mange ulike sammenhenger. Wonders produserer alle sine sko på fabrikker i Spania. Slik kan de forsikre seg om at det de leverer til sine trofaste kunder, er sko av kvalitet. Wonders sko kommer med mange stilige og morsomme elementer. Sko deg med et par fargerike Wonders, og du vil selv erfare hvilke under de kan gjøre for din grå hverdag!

Wonders sko – Stilige og komfortable

Nordmenn er glade i sko og har ofte mange forskjellige par liggende i skapet. Her får du sko som du kan bruke på jobben og til fritid. Wonders ballerinasko er sko du kan bruke både inne og ute, og som har flotte detaljer i seg. Ta på deg en kul jeans og ankelsokker, så har du satt stilen for dagen. Er det litt kald ute så er Wonders skoletter et godt alternativ. Dette er ankelhøye sko som passer til det meste og som kan brukes hele året. Skal du på byen eller på besøk vil skolettene fra Wonders ta seg godt ut.

Impregnering vil være avgjørende for dine sko

Regelmessig pleie og rengjøring er avgjørende for at skoene skal kunne følge deg i mange år. Wonders sko er laget av skinn med en yttersåle laget av syntetisk stoff eller gummi. Det er nødvendig med regelmessig impregnering av skinnsko, også før du skal ta skoene i bruk for første gang. Det gjør skoene motstandsdyktige mot vann og reduserer muligheten til at vann skal trenger inn i stoffet og ødelegger utseende og kvaliteten på de fine skoene. Skokrem vil også være en god investering takket være den rensende effekten. Den vil ta bort både smuss og skitt fra dine sko i tillegg til at skoene vil beholde sin farge.

Wonders sko online hos Footway

Ser du etter gode Wonders sko tilbud? Da trenger du ikke å lete lenger! Her på Footway kan du bestille nye vidunder til dine føtter, enkelt og greit. Vi gir deg en rask levering og gratis frakt. Har du bestilt feil størrelse, og ønsker å bytte? Fortvil ikke. Vi gir deg hele 180 dagers åpent kjøp, og det betyr at du kan returnere eller bytte dine sko helt gratis.

22672 BBK
Go Walk 4 Bbk
Bobs Squad Red
SALE
Bobs Squad Bbk
FEW LEFT
Go Walk Joy Nvw
SALE
Go Walk Joy Nvw
SALE
Ez Flex 3 Nvy
SALE
Skyline Gry
SALE
You Mve
SALE
Go Walk Joy Bbk
SALE
Ultra Flex Bkw
SALE
Seager - Stat Bbk
FEW LEFT
Be-light Blk
SALE
Ultra Flex Red
SALE
Gratis Bbk
SALE
Ultra Flex Bkgy
SALE
Go Walk 4 Bkw
SALE
Seager Nvy
SALE
On-the-go 600 Bkw
FEW LEFT
Be-light Tpe
SALE
Ultra Flex Ros
SALE
Gratis Nat
SALE
Gratis Slt
SALE
Microburst Bbk
SALE
Ez Flex 3 Bkw
SALE
Side 1 av 5

241 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK