Skin By Finsk Sko Online

0 treff

Arkitektonisk stil med sko fra Skin by Finsk

Oppgrader stilen med sko fra Skin by Finsk. Merket ble etablert for over 10 år siden, og er populært blant mote- og skointeresserte mennesker som ønsker unike, men anvendelige og komfortable sko til alle sammenhenger.

Skin by Finsk-sko – bakgrunn og konsept

Skin by Finsk ble lansert i 2001 av den finske talentfulle skodesigneren, Julia Lundsten. Merket har i dag base i London og er kjent for sine kreative sko med unik stil. I tillegg til designet legger de vekt på kvalitetsmaterialer og jobber for en produksjonsprosess med høy etisk standard.

Oppgrader stilen med Skin by Finsk-sko

Skin by Finsk-sko er moderne sko med arkitektonisk og geometrisk stil. Til tross for sin stilen, som på mange måter er helt unik, er skoene lette å bruke og enkle å matche med hverdagsklær og mer eksklusive kjoler, på grunn av sine enkle farger og det klassiske grunnlaget.

Kjøp Skin by Finsk-sko online

Takket være nettbutikken Footway kan du enkelt og smidig kjøpe eksklusive merker som Skin by Finsk hos oss. Når du bestiller, får du varene raskt levert hjem og kan teste varene i ro og fred i opptil 180 dager. Vi kan også tilby rask leveranse i tillegg til fri frakt og retur!

Side 1 av 1

0 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK