Høye Sneakers

3 treff

Stilige sneakers fra Le Coq Sportif

Le Coq Sportif sko er moteriktige samtidig som de innehar sitt klassiske design som daterer mange tiår tilbake. Skoene er komfortable og stilige og kan brukes til mange anledninger!

Tradisjonsrike sko fra Le Coq Sportif

Le Coq Sportif har produsert sportslige sko med fransk vri siden 1882. Navnet Le Coq Sportif betyr ""Den atletiske hane"" på fransk, og det er derfor merket har en hane som sin logo. Le Coq Sportif sko har laget sko for mange ulike idretter helt siden begynnelsen og har en lang historie med å sponse store idrettsklubber. Le Coq Sportif har en sterk tilknytning til Frankrike og de franske fargene kan ofte ses i deres design. Sko fra Le Coq Sportif er alltid av god kvalitet og moteriktige, men de har ofte modeller som henter elementer fra mer klassiske design.

Le Coq Sportif sko kan alltid brukes!

Le Coq Sportif Arthur Ashe er et par hvite sneakers i lær som aldri vil gå av moten. Hvite Le Coq Sportif sneakers kan matches med omtrent alle typer plagg og kan brukes til mange anledninger. Skoene kan både brukes til jeans og chinos, eller til og med til dress. Le Coq Sportif har et stort utvalg av ulike sneakers som passer de fleste stiler og smaker, enten du liker det mer fargerikt eller du foretrekker noe stilrent. Sneakers har vært en sentral del av motebildet i mange år, og det er ingenting som tyder på at dette kommer til å endre seg med det første. Med sko fra Le Coq Sportif vil du alltid ha et par pålitelige sneakers du kan dresse deg opp eller ned med!

Hvordan ta vare på dine sneakers

Le Coq Sportif sko kommer i mange ulike materialer, blant annet lær, canvas (bomull) og semsket skinn. Lær og skinn vil alltid være mer slitesterkt enn bomull, men det er få ting som slår et par enkle tennissko i canvas. Alle skoene fra Le Coq Sportif leveres med komfortable gummisåler. Om skoene dine skulle bli skitne er det beste å tørke av de med en fuktig klut, før de blir for skitne. Noen av modellene kan vaskes i vaskemaskin, men ikke alle. Vi anbefaler at du bruker et skinnpleieprodukt på skoene i lær. Ta vare på Le Coq Sportif-skoene dine slik at de holder seg pene så lenge du har de!

Le Coq Sportif sko online hos Footway

Kjøp Le Coq Sportif sko på nettet hos Footway. Vi tilbyr deg alltid rask levering, fri frakt og fri retur samt 180 dagers åpent kjøp når du handler hos oss. Det er ikke lenger noe problem å handle sko på nettet når du handler hos oss. Du kan bestille skoene hjem og om det skulle vise seg at de ikke passer, kan du enkelt returnere de til oss.

Side 1 av 1

3 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK