Høye Sneakers

12 treff

Vincent – svensk og barnslig

Det svenske barneskomerket Vincent har blitt et førstevalg for barnefamilier i årenes løp, ikke bare i Sverige, men over hele verden. Vincents trendy og praktiske sortiment og fantasifulle og morsomme fargevalg har skapt et merke som både tiltaler barna og foreldrene deres. Vincent som merke tilbyr et stort utvalg av morsomme, trendy og funksjonelle barnesko for alle anledninger. I Vincents skosortiment finner du barnesko for alle anledninger, værtyper og sesonger.

En liten Vincent

Vincent Shoe Store ble grunnlagt i 1999, og har vært et populært barneskomerke helt fra starten av. De er godt kjent blant barnefamilier. De svenske designerne Thomas Elbaum og Patrick Österman er grunnleggerne av Vincent Shoe Store. Ideen oppsto da Thomas' nevø Vincent ble født i februar i 1998, og da Thomas ville kjøpe et par sko som gave til den lille gutten, oppdaget han raskt at det ikke fantes noen morsomme, funksjonelle barnesko som han kunne kjøpe. Dette gjorde at han og Patrick satte i gang med å designe disse skoene for å fylle det tomrommet som tydelig var på markedet. Hver sesong tilbyr Vincent massevis av morsomme, funksjonelle og komfortable barnesko for alle værtyper og anledninger, og som både barna og foreldrene deres elsker. Skoene er enkle å bruke og passer sammen med alle typer hverdagsklær. I sortimentet finner du alt fra lære-å-gå-sko til gummistøvler.

Vincent-sko introduserer fôrede støvler

Vincent var blant de første som introduserte fôrede vinterstøvler som var laget av det komfortable og fleksible materialet neopren, et materiale som blant annet brukes for å lage dykkernes våtdrakter. Støvlene har blitt en suksess, og med det føyelige og myke utseendet og evnen til å tåle kulde og væte er støvlene en nødvendighet for vintersesongen. Ta også en titt på de komfortable sandalene med borrelåslukking, som alle små sommerføtter elsker, samt de kule sneakersene med Gore-Tex som holder alle vanndamhoppende smårollinger varme og tørre.

Vincent-sko online på Footway

Vincent barnesko for alle raske små føtter finner du på Footway blant alle de tusenvis av modeller vi tilbyr! Bestill et par allerede i dag, og med de raske leveransene våre kan barnet ditt være ute og leke i de nye skoene allerede neste virkedag! Sneakers, sandaler, gummistøvler – ja, alt du trenger både for deg og ditt barnet ditt – finner du hos oss på Footway! Med 180 dagers åpent kjøp kan du trygt handle hos oss, og med gratis frakt og gratis retur kan det nesten ikke bli bedre.

Side 1 av 1

12 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK