Lave Sneakers

3 treff

Sorel – den ultimate vinterskoen

Sorel er et canadisk skoforetak som lager boots og sko for vinterbruk. Sorel-skoene har lenge vært populære i Canada for sin høye kvalitet og evne til å holde varmen også under lave temperaturer. Boots fra Sorel er perfekte for det norske klimaet og er stildannende blant vintersko.

Vintersko både til jeans som vinteroverallen

Sorel kombinerer ull, lær og tekstil for å skape innovative vintersko som fungerer bra både når det er minusgrader ute og i mildere klima. I sortimentet deres finnes mer enn bare boots, men de legger sin kompetanse på kvalitet og materiale i samtlige produkter. Du finner en mengde ulike stiler og utforminger i moteriktige farger og mønstre når du undersøker sortimentet deres. Sorel selger blant annet fint designede boots med mykt fôr. Disse passer perfekt til et par jeans og en fin vinterkåpe, mens deres støvler i lysebrun mokka eller klassisk svart lær setter prikken over i-en til et par leggings og en strikket genser. Selvfølgelig har Sorel også skikkelige sportssko for både kvinner og menn – faktisk blant det beste som markedet har å tilby i dag. Kult designede sko i slitesterke materialer garanterer at du kommer til å gå tøff og bekvem uansett om du skal ut på fjelltur eller begi deg ut på vandring.

Født på de frosne slettene i Canada

Sorel ble født i 1962 i Kitchener, Ontario, midt på Canadas frosne sletter. Målet var den gang å skape kvalitetssko laget for å mestre naturens uforutsigbare luner. Sorel var fra begynnelsen av en skolinje som ble introdusert av Kaufman Rubber Co., siden kjent som Kaufman Shoes. Raskt forvandlet deres vinterboots seg til en av verdens mest solgte friluftsko. I løpet av sommeren 2000 gikk Kaufman Shoes konkurs og Sorel ble kjøpt opp av Columbia Sportswear. Etter Columbias kjøp av Sorel, ekspanderte varemerket og man begynte å lage andre produkter, blant annet yttertøy i nylon og arbeidstøy. Før Kaufman Shoes gikk konkurs, ble Sorel kun laget i Canada. Nå produseres de langt utenfor Canadas grenser, først og fremst i Kina og Vietnam. Hovedkontoret er fremdeles å finne i den franske delstaten Quebec.

Boots fra Sorel hos Footway

For den som vil finne gode sko som klarer tøffe forhold og lave temperaturer, er Sorel det rette valget. Utvalget har blitt utviklet i 50 år og Footway har flere av deres modeller.

Side 1 av 1

3 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK