Sko

110 treff

ATP-sko – italiensk kvalitet

Finnes det noe bedre enn et par nye sko av ekte lær? Det må i så fall være hvis skoene i tillegg er lagd etter gamle håndverkstradisjoner i Italia. ATP-skoene er av høy kvalitet, de er stilrene og tidløse og kan brukes både til hverdags og fest.

ATP-sko – historie og kjente modeller

Hva får du hvis du blander italiensk kvalitetsskinn med skandinavisk design? Lekre sko fra ATP, så klart! Merket ble grunnlagt i 2010 av Maj-La Pizzelli og Jonas Clason. Sammen hadde de en visjon om å skape pene og trendy sko med rent design og de beste materialer. Denne visjonen klarte de å gjennomføre.

ATP-sko – stiltips og vedlikehold

Et par komfortable sandaler fra ATP er et motebevisst valg. Skoene er av høy kvalitet og har god passform. Det italienske læret eldes pent, men for at skoene skal holde seg pene så lenge som mulig, er det viktig at du tar vare på dem. Smør dem inn med lærbalsam jevnlig.

ATP-sko online på Footway

Velkommen til en enorm database full av sko i flott design. Hos oss på Footway kan du enkelt klikke hjem de nye motefavorittene dine. Med raske og kostnadsfrie leveranser, fri retur og åpent kjøp i 180 dager handler du alltid trygt og enkelt hos oss. Opplev den gode servicen vår, og klikk hjem et par ATP-sko i dag!

Pammyy
FEW LEFT
Lava Black Micro
FEW LEFT
Party-R
FEW LEFT
Yara Snake
FEW LEFT
Slicee
FEW LEFT
Boldd-L
FEW LEFT
Marvell Black
FEW LEFT
Frida Grey
FEW LEFT
Intrrude
FEW LEFT
Jazie
FEW LEFT
Side 1 av 2

110 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK