Sko

198 treff

Marc O'Polo sko

Unn deg et par Marc O'Polo sko, så holder du stilen uansett hvilke situasjoner du måtte havne i. Det svenske merket, bruker italiensk lær, og dermed er du sikret et par sko av høy kvalitet som alltid passer til motebildet.

Marc O'Polo er et ledende europeisk varemerke

Marc O'Polo sko så dagens lys i Stockholm på slutten av 1960-tallet. Grunnlaget de bygget firmaet på, var en ambisjon om å skape sko og klær som ble fremstilt av rene naturmaterialer. Marc O'Polo overfører den skandinaviske livsstilen og uttrykker den i sine moteriktige og urbane sko og klesplagg. Marc O'Polo er en viktig faktor innenfor skandinavisk mote, og bidrar til å sette Sverige på motekartet. De er å regne som et av de ledende varemerkene med høy kvalitet i Europa. Blant deres store utvalg finner du alt fra sandaler til vinterstøvler, og dermed kan du være moteriktig på føttene året rundt.

Marc O'Polo sko til enhver anledning

Når man er et ledende navn på den europeiske motehimmelen, så vet du også hva som passer inn i det gjeldende motebildet, og du følger med i de svingninger som moteverden gjør. Velger du sko fra Marc O’Polo, så velger du ikke feil. Utvalget av Marc O'Polo ballerina sko passer helt perfekt til varme sommerdager. Match dem med en lekker shorts eller et søtt skjørt, og du er klar for sommeren. I tillegg finner du stilrene Marc O'Polo pumps. Disse passer utrolig bra dersom du skal ut og kose deg på byen, eller du bare vil se bra ut. Går du for disse vil du få alles oppmerksomhet!

Svensk suksess takket være italienske råmaterialer

Marc O'Polo sko er laget av gummi, tekstil, syntetiske materialer og lær. De bruker et italiensk lær som er vegetabilsk garvet til produktene sine. Dersom du ønsker deg sko som du kan bruke i år etter år, så lønner det seg å ta vare på dem, og pleie dem på riktig måte. Det er ikke så mye som skal til. Dersom du har kjøpt sko i lær og skinn må du huske å impregnere de, helst før du tar dem i bruk. Husk også at de har godt av og impregneres med jevne mellomrom. Bruk en klut til og tørke av smuss og skitt før du impregnerer. Husker du dette, da er du langt på vei til å ha glede av skoene dine i mange år.

Marc O'Polo sko online hos Footway

Handle Marc O'Polo sneakers hos Footway. Hos oss får alle kunder gratis frakt, og vi har en hurtig leveranse. Dersom skoene ikke skulle leve opp til dine forventninger, så fortvil ikke. Når du handler sko hos Footway, har du alltid 180 dagers åpent kjøp, der du kan returnere skoene dine, helt uten ekstra kostnader. Dette er en lett måte å handle sko på!

Jasper 4C Navy
FEW LEFT
Trevor 5A Taupe
FEW LEFT
Pammyy
FEW LEFT
Moccasin
FEW LEFT
Moccasin
FEW LEFT
Ballerina
FEW LEFT
Lava Black Micro
FEW LEFT
Party-R
FEW LEFT
Sneaker
FEW LEFT
Slicee
FEW LEFT
Side 1 av 4

198 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK