Sko

112 treff

Marta Jonsson – unikt og stilrent design fra Island

Marta Jonsson heter både bedriften og kvinnen som grunnla den. Hos oss finner du mange fine sko fra Marta Jonsson. Skoene hennes er kjente for å være originale og unike, uten at det går utover komforten. De unike sålene gjør skoene ekstra myke. Det gjør at du kan bruke sko fra Marta Jonsson hele dagen.

Marta Jonsson-sko – historie og visjon

En dag bestemte skobutikkeieren seg for at det var på tide å starte sitt eget skomerke. Sko var tross alt lidenskapen hennes, og hun bestemte seg for å satse alt da hun flyttet til London. I dag driver hun en stor og suksessfull bedrift som lager sko av høyeste kvalitet.

Marta Jonsson-sko – stiltips og pleie

Skoene du finner hos oss, har ikke bare spesielle og vakre design. De er også lagd for å holde lenge, og for å kunne brukes lenge. Marta Jonsson bruker kun de fineste materialene i skomodellene sine, og det er noe du virkelig vil legge merke til. Du kan enkelt matche skoene med mange forskjellige stiler.

Marta Jonsson online på Footway

Se gjennom vårt sortiment med sko fra Marta Jonsson, og finn et par som virkelig passer til nettopp din stil. Med hele 180 dager åpent kjøp får du god tid til å kjenne etter om skoene passer. Vi gjør det lett for deg å kjøpe sko som sitter perfekt.

Model 1652
FEW LEFT
Pammyy
FEW LEFT
Lava Black Micro
FEW LEFT
Party-R
FEW LEFT
Model 1652
FEW LEFT
Slicee
FEW LEFT
Model 6873
FEW LEFT
Boldd-L
FEW LEFT
Marvell Black
FEW LEFT
Intrrude
FEW LEFT
Jazie
FEW LEFT
Side 1 av 2

112 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK