Sko

109 treff

Replay Kids – sko til kule barn

Replay & Sons ble startet i 1991 som en del av det populære merket "Replay", for å dekke behovet for trendy og kule klær og sko til barn. I 2005 ble Replay Kids kåret til Europas beste klesmerke. Med en leken stil leverer Replay Kids barnesko med et løfte om trendy designsko med høy kvalitet og komfort, som er morsomme og gode å ha på, og som lokker frem morsomme og fartsfylte dager med lek, latter og tøys for alle barn med fart i beina.

Replay – sko med denimrøtter

Replay ble etablert allerede i 1981 i den italienske byen Asolo og er en del av konsernet Fashion Box Corporation. Replay & Sons har historisk sett vært et av de ledende denimmerkene i verden, og de er kjent for å ha gjenskapt den såkalte double ring-modellen. Replay er et italiensk selskap som har lagd hverdagsplagg til gutter og jenter. Med en urban stil med klassiske innslag kombinert med italiensk kunnskap om mote og håndverk har Replay Kids-sko blitt et kult nytt innslag i barneskoverdenen.

Barnslig og tøff med Replay Kids

Dette er skikkelig tøffe sko! Barna dine kommer til å få en kul sko som passer til hverdags, og som gir barnet ditt en stor porsjon trendfølelse. De praktiske modellene lar barn leke og løpe uten å gi avkall på verken komfort eller funksjonalitet. Skoene har et design som kan kobles med Replays tøffe stil, men med et tydelig barnslig preg. Kombiner skoene med et par strømpebukser og et skjørt og en kul bomberjakke, eller hvorfor ikke et par leggings, en collegegenser og en kul lue? Eller hvorfor ikke være en liten trendsetter og kombinere et par tøffe lærboots med en typisk rosa prinsessekjole? Uansett hva du velger, vil resultatet føles trendy og kult.

Replay Kids-sko online på Footway

Hos oss på Footway har vi alltid det siste fra merket Replay Kids! Finn nettopp dine favorittsko til alle sommerens uteleker. Klikk hjem favorittene til barna dine, kanskje til og med flere favoritter, og ta det første steget mot en sommer fylt av eventyr! Hos oss på Footway har du alltid åpent kjøp i 180 dager, så hvis du kjøper flere par, har du god tid til å prøve alle skoene ordentlig, før du bestemmer deg for hvilke som skal bli dine barns favoritter! I tillegg har du gratis frakt og gratis retur, så det skal være så lett som mulig å shoppe her. Velkommen til oss på Footway!

Pammyy
FEW LEFT
Lava Black Micro
FEW LEFT
Party-R
FEW LEFT
Slicee
FEW LEFT
Boldd-L
FEW LEFT
Marvell Black
FEW LEFT
Intrrude
FEW LEFT
Jazie
FEW LEFT
Side 1 av 2

109 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK