Støvler & Støvletter

1 182 treff

Lange, korte, brede eller slanke? Støvler kommer i mange forskjellige typer og har en rekke ulike bruksområder. Et par lange, smale lærstøvler gir et løft til høststilen, eller kanskje leter du etter et par gummistøvler til høstens soppsanking?

Vi er like glade i støvler som vi er i sko her på Footway, og våre skarpe innkjøpere jobber skoene av seg for at du skal finne dine favorittstøvler. Her er damestøvler, herrestøvler, barnestøvler, vinterstøvler, gummistøvler, lærstøvler og mye mer.

Lange turer på kjølige høstkvelder

Med et par lange lærstøvler løfter damene stilen på en enkel måte – og de passer perfekt til høstens moteplagg. Et par fine støvler ser ikke bare enormt flotte ut, men er i tillegg også praktiske og varme – perfekte til lange turer på kjølige høstkvelder. På Footway finner du sesongens støvler, og i 2017 er det lange støvler som gjelder, så ikke vær redd for å velge de lengste støvlene, slik at du kan møte høstværet på en flottere måte enn noen gang før. Våre mest populære damestøvler kommer fra Johnny Bulls, Primeboots og Wildflower. Du finner støvler med og uten hæl i gummi, i lær og mye mer.
Et par flotte støvler hører med i herregarderoben og er utrolig flotte med et par mørke jeans. Kombiner med en stilig frakk eller parkas. Støvelen har lenge vært et moteplagg for menn — man kan regne helt fra 1600-tallet (for damer ble støvler først et moteplagg på 1920-tallet), men det var først på 1960-tallet at støvlene ble trendy. På herreavdelingen finner du skikkelig solide fritidsstøvler, boots, lærstøvler, fôrede vinterstøvler og mye mer. Gjør høstantrekket ditt komplett med et par fine støvler, og vær beredt på alt høsten og vinteren utfordrer deg til.

Ville eventyr

Støvler er på mange måter det optimale barnefottøyet, perfekte for ville eventyr på både is, snø, grus og gress, i sol, vind og vann. På Footway har vi mange modeller og merker. Våre mest populære merker er Viking, Sorel og Superfit, men du finner også effektivt beskyttende støvler fra Pax, Wildflower og Gulliver. Her er til og med barnestøvler fra Timberland og et hav av andre merker. Alt for at barna skal være godt forberedt på hyttebygging i skogen, igloleker om vinteren eller fisketurer om sommeren. Støvler blir barnas beste venn takket være nettopp dette: De minimerer alle eventuelle hindringer for lek og moro.

Takk trenden og støvlene for at et av våre favorittfottøy har blitt så enormt populære, og ta deg noen sexy høstdanser i dine nye støvler!

JOLLY NAVY
Foxy Black
SALG
Side 1 av 20

1182 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK