Støvler & Støvletter

3 treff

Francesco Morichetti-sko – italiensk kvalitet

For en motebevisst kvinne som både er selvsikker og eventyrlig, er Francesco Morichetti-sko riktig valg. Varemerket produserer fantastiske høyhælte sko i forskjellige utseender og med kun de beste materialene. Francesco Morichettis er et italiensk varemerke, så du kan med andre ord stole på at kvaliteten er på toppnivå.

Francesco Morichetti-sko – historie og kjente modeller

Francesco Morichetti er selve mannen bak foretaket, og han hadde tidlig en tydelig visjon om å skape sitt eget skoforetak. Med flere år i bransjen fortsetter Francesco Morichetti å hente inspirasjon fra både naturen og den moderne kvinnen. Skoene holder høy kvalitet, lages av ekte italiensk lær og har en enestående passform.

Francesco Morichetti-sko – stiltips og vedlikehold

Francesco Morichetti-sko holder svært høy kvalitet, men akkurat som andre skinnsko må de pleies og tas vare på. Det kan være bra å børste av skoene regelmessig og smøre dem med lærfett. Du kan tilpasse skopleieproduktene alt etter hvilken skotype du har. Sett sammen et par Francesco Morichetti-sko til både kjole og jeans.

Francesco Morichetti-sko online på Footway

Kle deg feminint og vakkert med komfortable og lekre Francesco Morichetti-sko. Vi på Footway har samlet sammen et inspirerende sortiment av det italienske skoforetaket. Vi tilbyr raske leveranser, gratis frakt og gratis retur. Alt for å gjøre shoppingen din så lettvint og morsom som mulig.

Alessia
FÅ IGJEN
P-2335
FÅ IGJEN
P-2262
SALG
Side 1 av 1

3 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK