Sko

189 treff

True Religion – ikke bare jeans

Det er noe helt spesielt med den klassiske amerikanske jeansstilen som ble utviklet på motescenen i Los Angeles. Den vitner liksom om en tilbakelent og kul livsstil, om å henge på stranda og om grillkvelder med venner. True Religion har helt siden oppstarten i 2002 gjort seg bemerket som et livsstilsmerke med både sko, boots og tilbehør.

Stinget som ga True Religion suksess

True Religion revolusjonerte jeansmarkedet i 2002, da de utviklet en ny type sting til jeans, og suksessen var raskt et faktum. Siden har de lagd ikoniske jeansmodeller som har blitt brukt av kjendiser over hele verden. I senere år har de begynt å lage sko, og vi tror at True Religion kommer til å bli like store på den scenen også.

Sko fra True Religion

Et par sko fra True Religion passer så klart godt til jeans, for eksempel på en avslappet sommerfest eller date. Skoene er av høy kvalitet, og tar du vare på skinnet med for eksempel skinnbalsam, vil de vare i mange sesonger.

True Religion-sko på Footway

Et par sko fra True Religion er av akkurat like god kvalitet som jeansene som gjorde merket kjent. De er både klassiske og moderne på en måte som inspirerer. Du kan kjøpe dem her på Footway, med rask levering, fri frakt og retur samt åpent kjøp i 180 dager.

Side 1 av 4

189 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK