Sko

11 treff

Debbie – sko som får deg til å måpe

Debbie-sko er fantastiske og trendy sko som vil få deg til å måpe. Disse vakre kreasjonene er perfekt designet med passelig mengde innovasjon, trend og originalitet. Med høy kvalitet og ordentlig gode materialer er Debbie-sko noe du kan bruke til hverdags, men også ved finere anledninger der du vil at skoene skal sette prikken over i-en.

Debbie-sko – historie og visjon

Debbie er et dansk skomerke som ble grunnlagt med en sterk visjon – å skape sko "made for walking". Kanskje høres det selvsagt ut, men Debbie-skoene er virkelig utrolig komfortable, solide og stilrene. Dette gjør det lett for deg å bruke sko fra Debbie hver dag, hele dagen.

Debbie-sko – stiltips og pleie

Debbie-sko er sko for deg som elsker mote, og som samtidig vil skape et unikt antrekk. Match et par lekre sko fra Debbie med slitte jeans, en fin skjorte og en fargerik kåpe. Mange av skoene er av ekte skinn og lær, så det er lurt å smøre dem inn med skinnbalsam av og til.

Debbie-sko online på Footway

Hjertelig velkommen skal du være her på Footway! Her kan du bli inspirert av fine og moteriktige sko fra Debbie. Klikk hjem dine favoritter i dag, og vi sender dem av gårde raskt som et lyn. For å gjøre shoppingopplevelsen enda bedre spanderer vi frakt og retur. Du kan prøve skoene i fred og ro – hos Footway får du 180 dager med åpent kjøp.

Side 1 av 1

11 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK