Sko

122 treff

Damn heels sko – lekre ballerinasko for slitne føtter

Damn heels ble grunnlagt av Hailey Coleman i 2007 etter at hun fikk den geniale idéen om å lage sammenleggbare ballerinasko som kunne tas med i vesken og byttes ut med de høye hælene når føttene ble slitne utover kvelden. Løsningen ble myke og behagelige ballerinasko som leveres i en liten pose som enkelt får plass i en liten veske. Du bare slenger posen i vesken før du drar på festen, og når føttene dine blir slitne er det bare å ta på ballerinaskoene og legge de høyhælte skoene i posen! Damn heels sko er så komfortable at det føles som om du går barbeint, enten du danser jenka eller rusler hjemover etter en lang og herlig kveld på byen!

Ta godt vare på dine Damn heels

Det er viktig å ta vare på skoene dine og luft gjerne dine Damn heels sko etter hver gang du bruker dem. La dem ligge ute av vesken til neste dag før du igjen putter dem oppi, klar for nye eventyr. Får du flekker på skoene er det bare å vaske disse bort med en fuktig klut, og skulle de mot all formodning lukte vondt etter at du har luftet dem, kan du også legge dine Damn heels sko i fryseren for å fjerne bakterier og vond lukt. Et lite tips for små ballerinasko!

Damn heels sko – herlig komfort uansett hvor ferden går

Sammenleggbare ballerinasko er utrolig praktiske å ha med seg i vesken når føttene har fått nok av høye hæler. For hvem drømmer vel ikke om å ta av seg de høye hælene etter kort tid på dansegulvet? Med Damn heels sko trenger du ikke gå på kompromiss med verken stil eller komfort, da skoene kommer i et lekkert design som virkelig pynter opp føttene dine. Skoene er jo ment for å brukes i forbindelse med festlige anledninger og er derfor designet for å passe til alle slags festantrekk. Det finnes både ensfargede og nøytrale modeller for de som vil holde det enkelt, men også mønstrete og gullfargede modeller for de som virkelig vil glitre ut i de sene nattetimer.

Finn dine nye Damn heels på Footway

Footway gjør det enkelt å finne dine egne Damn heels sko – bruk det praktiske filteret for å søke etter riktig merke og størrelse. Det kan også være greit å vite at Damn heels sko kan være noe mindre i størrelsen, så velg gjerne en større størrelse enn det du vanligvis bruker. Footway har også full returrett slik at du kan sende skoene tilbake om de mot all formodning ikke skulle passe. Har du spørsmål om produktet eller bestillingen din – ikke nøl med å ta kontakt med oss her på Footway!

U Era Navy
U SK8-HI Navy
SALG
Side 1 av 3

122 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK