21.01.2021: Leveringene våre fortsetter som vanlig, 1-3 virkedager ♡
Palladium
Palladium
Sport Cuff WPS Black 001
1 024 kr
(1 447 kr)
inkl. mva

Produktbeskrivelse

Merke:

Avdeling:

Kategori:

Farge:

Svart

Yttermateriale:

Lær

Indre materiale:

Ull

Såle:

Gummi

Detaljer:

Skolisser

Artikelnummer:

46674-02

Palladium Sport Cuff WPS Black 001Palladium Sport Cuff WPS Black 001 er virkelig en nødvendighet om du stiller høye krav til kvalitet, passform og funksjon. Palladium har et stilig design som i dag føles veldig klassisk. Fra begynnelsen laget varemerket faktisk ikke sko, men flydekk. Sport Cuff WPS er en vintermodell fra Palladium som er laget i ekte skinn og som har et varmt fôr i fuskepels.

Varmende sneakersSelv om Palladium er mest kjent for sine vår- og sommersko i sneakersmodell, er disse vinterskoene utrolig varme og kan med fordel brukes selv på de kaldeste vinterdagene. Ettersom skoenes ytre er laget i ekte skinn, står skoene godt imot kulde og vind. Det varmende fôret minner om ull og holder føttene varme hele dagen.

Tøffe vinterskoHvis du vil ha et par vintersko i annerledes design, er Palladium Sport Cuff WPS et godt valg. Skoenes stilrene design og det svarte læret gjør dem enkle å matche med mange klesstiler. Prøv å matche skoene med et par stilrene jeans, en varm vinterjakke og fargerikt tilbehør, for eksempel lue og skjerf.

Vintersko som holderEt par Palladium Sport Cuff WPS i svart lær kan du bruke år etter år, så lenge du behandler skoene riktig. Siden Sport Cuff er laget i lær, kan du impregnere dem med passende skopleieprodukter. En impregnering gir skoene en beskyttende overflate som gjør dem mer vann- og skittavstøtende.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

Det er ingen innlegg fra ditt land ennå. Bli den første!

30343 treff
Dette nettstedet bruker cookies .OK