26.07.2021: Leveringene våre fortsetter som vanlig, 1-3 virkedager ♡
Johnny Bulls
Johnny Bulls
Sprinter Black Black
758 kr
(1 147 kr)
inkl. mva

Produktbeskrivelse

Avdeling:

Kategori:

Farge:

Svart

Yttermateriale:

Lær

Indre materiale:

Lær

Såle:

Gummi

Merke:

Artikelnummer:

52066-00

Johnny Bulls Sprinter Black BlackJohnny Bulls har i løpet av årene laget mange stilrene og stilige sko i lær. Disse bootsene skiller seg fra de andre skomodellene takket være den høye platåsålen og hælen. Om du vil skille deg ut i mengden på en stilig måte, er disse skoene helt perfekte for deg!

Alltid godt lærNår Johnny Bulls lager sko, bruker de alltid lær av høyeste kvalitet. Skoene har to strikkbånd som gjør dem enkle å ta på. Dessuten veier skoene lite, noe som gjør dem lettere å gå med. Platåsålen på skoene er 4,5 cm, og hælene er 8 cm.

Høyhælte sko med et røft utseendeDisse høyhælte skoene fra Johnny Bulls er røffe og gir ditt antrekk en cool følelse. Skoene fungerer like bra med et par stilige jeans som til en fin og luftig kjole. Bruk skoene når du skal ut med vennene dine og vil være litt ekstra stilig. Match gjerne med en skinnjakke.

Ta vare på lærskoene


Lærsko bør pleies regelmessig, ettersom det er et levende materiale som forandres med tiden. Rengjør skoene ved hjelp av en børste, smør så inn læret med skovoks eller skokrem for lær. Du kan også impregnere skoene, da får de bedre beskyttelse mot skitt og fukt.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

Det er ingen innlegg fra ditt land ennå. Bli den første!

30343 treff
Dette nettstedet bruker cookies .OK