21.01.2021: Leveringene våre fortsetter som vanlig, 1-3 virkedager ♡
adidas Originals
adidas Originals
Stan Smith Crib Ftwr White/Green
367 kr
inkl. mva

Kunde Data

adidas Originals oppleves som normale i størrelsen i henhold til 29300 kunder

Liten

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Merke:

Avdeling:

Kategori:

Farge:

Hvit

Yttermateriale:

Lær, Syntet

Såle:

Gummi

Detaljer:

Skolisser

Artikelnummer:

53235-00

adidas Originals Stan Smith Crib Ftwr White/Greenadidas har mange klassiske og originale skomodeller. Blant de aller mest populære finner du skomodellen Stan Smith. Med adidas Originals Stan Smith Crib Ftwr White/Green får du den populære skomodellen, her i en utgave for små barn. Hvis du vil gi ditt barn et stilrent utseende, så passer akkurat disse barneskoene perfekt.

Lær, syntetisk materiale og gummi med godt grepDisse barneskoene er laget av både lær, syntetisk materiale og et par myke gummisåler. Under sålene finner du også antisklibeskyttelse, noe som hjelper barnet med å få et godt grep. Designet på skoene gjør det enkelt å ta skoene på barnets føtter.

En klassisk skomodellStan Smith er en skomodell som i mange år har blitt en av merkets mest populære modeller. Det er lett å forstå hvorfor, ettersom det stilrene utseendet taler for seg selv. La barnet se ekstra stilig ut med disse fine barneskoene.

Slik beskytter du barnets skoDet er ikke spesielt vanskelig å ta vare på barnesko, spesielt når det kommer til lærsko som disse. Du kan enkelt børste bort smuss med en myk skobørste eller en klut. Det finnes mange bra skobeskyttelsesprodukter som du kan bruke for å passe på at læret holder seg mykt og fint.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

Det er ingen innlegg fra ditt land ennå. Bli den første!

30343 treff
Dette nettstedet bruker cookies .OK