05.08.2021: Leveringene våre fortsetter som vanlig, 1-3 virkedager ♡
Tretorn
Tretorn
Strong S Green
547 kr
inkl. mva

Kunde Data

Tretorn oppleves som normale i størrelsen i henhold til 6427 kunder

Liten

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Merke:

Avdeling:

Bruksområde:

Gummistøvel, Vanntett

Kategori:

Farge:

Grønn

Yttermateriale:

Gummi

Såle:

Gummi

Detaljer:

Skolisser

Artikelnummer:

47893-00
Tretorn Strong S Green er et par pålitelige, robuste, klassiske gummistøvler. Tretorn har tilbrakt år etter år med å lære alt om gummistøvler, noe som gjør denne klassiske grønne modellen i naturlig gummi det perfekte valget for en regnfull dag.

Kom Deg Utendørs med TretornEn gang i tiden var gummistøvler bare funksjonelle, og med mindre regnet høljet ned ble de stående igjen bakerst i skapet. Dette er ikke lenger tilfellet, siden Tretorn og en håndfull andre ledende fabrikanter har gjenoppfunnet den klassiske støvelen som et motetilbehør. Strong S er en Tretorn-klassiker som fungerer like bra i fuktig og ulent skogsterreng som i de travle bygatene.

Naturlig Gummi & Klassisk DesignDenne tidløse støvelen fra Tretorn er laget av naturgummi som kommer fra naturlig latex kvae fra bestemte trær. Dette er en høy gummistøvel på 37 centimeter, med en behagelig såle som vil holde føttene glade på lange turer i skogen eller i byen. Den har et justerbart støvleskaft, støtter fotens bue og er foret med mery-mesh.


Vask og Vedlikehold av TretornsGummi er et slitesterkt materiale som du enkelt kan vaske med lunkent vann og såpe. Easy-peasy! Det er ikke nødvendig å bruke vaskemiddel eller løsemiddel, og ikke gni støvlene hardt med en børste heller. Ikke la Tretorn-støvlene ligge ute i solen eller ved siden av en radiator for å tørke - det kan føre til at gummien går i stykker. For å vedlikeholde dine Tretorns, kan du bruke silisiumolje eller glyserin.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

Det er ingen innlegg fra ditt land ennå. Bli den første!

30343 treff
Dette nettstedet bruker cookies .OK