12.07.2020: Leveringene våre fortsetter som vanlig, 1-3 virkedager ♡
Eskimo
Eskimo
Heimer Black 06
557 kr
(697 kr)
inkl. mva

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Svart

Yttermateriale:

Semsket skinn

Indre materiale:

Tekstil

Såle:

Gummi

Skaftvidde:

32 cm

Detaljer:

Glidelås

Artikelnummer:

52090-00

Eskimo Suede Black 06Unn deg selv et par komfortable og funksjonelle vinterstøvler dette året, så du slipper våte og kalde føtter! Eskimo Suede Black 06 er et par stilrene vinterboots i ekte semsket skinn og med gummiforsterkninger. Gummien forhindrer vann fra å trenge inn i skoene. Med en behagelig demping kan du uten problemer bruke skoene gjennom hele dagen uten å bli sliten i føttene.

Semsket skinn og gummi – en smart kombinasjonEskimo Suede er en stilig og trendy skomodell som er laget i sort semsket skinn. Semsket skinn er et solid og slitesterkt materiale som med enkel pleie holder seg fint over lang tid. Selve gummien er prikken over i-en på denne skomodellen, ettersom den beskytter skoene mot å bli våte og skitne. Gummien dekker også deler av tåpartiet, og dette forhindrer slitasje.

Passer til alle antrekkTakket være det enkle og stilrene designet til Eskimo Suede kan du kjempeenkelt kombinere skoene med alle slags antrekk. I tillegg til at skoene passer perfekt til tettsittende jeans, fungerer de også bra sammen med en kjole, svarte tights og en lang vinterkåpe.

Pleie av dine Eskimo-skoSko er mer utsatt for slitasje gjennom vinteren enn om sommeren, fordi været om vinteren gjerne er vått og slapsete. Men takket være at Eskimo Suede Black 06 er forseglet med en solid gummikant som omslutter skoene, er de meget slitesterke. Du kan enkelt vaske av gummien med vann og såpe. Selve det semskede skinnet kan du også ta vare på, og det finnes mange bra skopleieprodukter å velge mellom til dette formålet.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

Det er ingen innlegg fra ditt land ennå. Bli den første!

30389 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK