01.12.2020: Leveringene våre fortsetter som vanlig, 1-3 virkedager ♡
adidas Originals
adidas Originals
Superstar Foundation Black/White
728 kr
(897 kr)
inkl. mva

Kunde Data

adidas Originals oppleves som normale i størrelsen i henhold til 29300 kunder

Liten

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Merke:

Avdeling:

Kategori:

Farge:

Svart

Yttermateriale:

Lær, Syntet

Såle:

Gummi

Detaljer:

Skolisser

Artikelnummer:

49643-02

adidas Originals Superstar Foundation Black/Whiteadidas Superstar er en udødelig skomodell fra den tyske produsenten. Skoen ble først lansert som basketsko, men i dag er dette en av deres mest solgte sneakersmodeller. Skoene kommer med mange klassiske og karakteristiske detaljer. adidas Originals Superstar Foundation Black/White er en svart utgave av de legendariske skoene.

Høy kvalitet på både skinn og gummiEn av årsakene til at akkurat disse skoene har blitt så populære, er materialet. Skoene føles luksuriøse og har vatteringer som gjør det bekvemt for føttene å ferdes i dem. Tåen har et karakteristisk gummiparti på utsiden, og det ligner litt på et skjell. Dette partiet beskytter mot støt og også mot regn og fukt. Store deler av skoen er laget i skinn.

Klassisk skomodellDisse skoene har et både pent og stilfullt utseende. De svarte skoene kan utmerket kombineres med mørke bukser og lyse skjorter, for eksempel. Bruk klær for å oppnå en svart/hvitt kontrast, eller match med mer spenstige farger. Disse skoene passer for både jenter og gutter.

Stell godt med dine adidas-skoDisse skoene er produsert i skinn, men også i gummi og syntet. Det innebærer at du ikke kan bruke ett produkt på hele skoen. Det går derimot bra å bruke lunkent vann med litt såpe og en håndduk for å rengjøre skoene. På skinnpartiene kan du benytte produkter som er egnet for skinn.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

Det er ingen innlegg fra ditt land ennå. Bli den første!

30343 treff
Dette nettstedet bruker cookies .OK