25.07.2021: Leveringene våre fortsetter som vanlig, 1-3 virkedager ♡
adidas Originals

Kunde Data

adidas Originals oppleves som normale i størrelsen i henhold til 29300 kunder

Liten

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Merke:

Avdeling:

Kategori:

Farge:

Hvit

Yttermateriale:

Lær, Syntet, Textil

Såle:

Gummi

Detaljer:

Skolisser

Artikelnummer:

49645-00

adidas Originals Superstar Ftwr White/Black/WhiteFå sko har gjort et like sterkt inntrykk på markedet som adidas Originals Superstar Ftwr White/Black/White. Denne udødelige skomodellen ble introdusert av adidas allerede i 1969. Skoene var opprinnelig tenkt å brukes som basketsko. Den lave og behagelige utformingen sammen med gummisålene gjorde at adidas Originals Superstar Ftwr White/Black/White ble veldig populær blant basketspillerne i USA. Denne skomodellen kalles også for shelltoe – skalltå – på grunn av den karakteristiske gummidelen som omgir tærne. Utover skalltåen kjennetegnes skomodellen også av de tre stripene. adidas Originals Superstar Ftwr White/Black/White ble umiddelbart populær blant vanlige mennesker da skoene ble tilgjengelige for allmennheten. Disse skoene er også klassiske innen hiphopsjangeren, siden de ble flittig brukt av den veldig populære gruppen Run DMC. I dag anses adidas Originals Superstar Ftwr White/Black/White for å være en klassisk sneakermodell, og den er en av foretakets mest solgte sko noensinne.

En kombinasjon av mange materialeradidas Originals Superstar Ftwr White/Black/White er laget i en kombinasjon av ulike materialer. Den velkjente skalltåen er laget av gummi, noe som gir skoene et unikt design samtidig som den beskytter foten mot regn. Størstedelen av skoen er laget i lær, syntetisk materiale eller tøy. Dette gjør skoene behagelige å bruke, samtidig som de holder formen lenge.

En skomodell som passer til mange stileradidas Originals Superstar Ftwr White/Black/White er veldig anvendelige, siden de passer til mange ulike typer stiler og antrekk. Denne skomodellen er en nødvendighet for den som vil ha en cool streetwear-stil. Du kan matche skoene med stilige jeans og en t-skjorte om du vil skape en avslappet, men likevel velkledd look. En bra måte å utnytte skoenes enkle farger på er å benytte deg av en trøye eller eller en tykk genser i svart og hvitt. Siden skoene har et stilig og stilrent design, kan de også trygt brukes til litt mer pyntede klesstiler. Kjendiser som Justin Timberlake og David Beckham er kjent for å kombinere adidas Originals Superstar Ftwr White/Black/White med stilige dresser og skjorter. Det er lett å forstå hvorfor nettopp adidas Originals Superstar er en av de mest populære skoene fra adidas.

Ta vare på dine SuperstarsSiden skoene er laget av både lær og syntetisk lær, anbefaler vi at du ikke bruker noen form for lærrengjøring. Bruk i stedet en fuktig klut eller en børste for å få bort skitt og lignende fra skoene. Siden skoene er laget for å brukes som basketsko, er de laget for å tåle veldig mye.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

Det er ingen innlegg fra ditt land ennå. Bli den første!

Innlegg på andre språk

N
Nick M
Oversette
N
Nick M
Oversette
N
Nick M
Oversette
Vis flere innlegg

30343 treff
Dette nettstedet bruker cookies .OK