03.08.2020: Leveringene våre fortsetter som vanlig, 1-3 virkedager ♡
Ecco
Ecco
Transporter Black/Black
649 kr
(847 kr)
inkl. mva

Kunde Data

Ecco oppleves som normale i størrelsen i henhold til 10561 kunder

Liten

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Merke:

Tittel:

Type:

Farg:

Svart

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Gummi

Detaljer:

Skolisser

Artikelnummer:

08196-00

Ecco Transporter Black/BlackEcco Transporter Black/Black er en perfekt allroundsko som du kan bruke gjennom større deler av året. Til forskjell fra mange andre lavsko i denne modellen holder føttene seg svale og gode, takket være det ventilerende innerfôret. En pen sko i svart skinn, som du kan bruke til mange ulike anledninger.


Børstet skinnNår du kjøper et par Ecco Transporter Black/Black, kan du regne med sko av høyeste kvalitet og med en utrolig god passform. Ecco fokuserer på ergonomisk passform, og disse skoene har en herlig oppbygging i hælfoten. Innersålene kan man også ta ut. Ecco Transporter er produsert i ekte skinn i en børstet finish.


Til byturen eller på reiseMed et par Ecco Transporter Black/Black har du alltid et par fine sko for hånden. Skoenes stilrene utseende og det svarte skinnet gjør at du kan bruke skoene til mange ulike klesstiler og anledninger. Den herlige yttersålen gir deg rikelig med støtdemping. Du kan bruke skoene hele dagen, på reisen og på byen, uten å bli sliten i føttene.


h2>Unngå sprukket skinn

Hold Ecco Transporter Black/Black i en god forfatning, så kommer du til å kunne bruke dem år etter år. Skoene er helt og holdent laget i skinn, så du kan enkelt rengjøre skoene med egnede skopleieprodukter for skinn. Ved å smøre inn skoene med lærfett unngår du at skinnet sprekker.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

Det er ingen innlegg fra ditt land ennå. Bli den første!

30389 treff
Når du surfer her tillater du cookies. Les merOK