30.07.2021: Leveringene våre fortsetter som vanlig, 1-3 virkedager ♡
Vans

Kunde Data

Vans oppleves som normale i størrelsen i henhold til 7809 kunder

Liten

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Avdeling:

Kategori:

Farge:

Svart, Hvit, Mønstret

Yttermateriale:

Textil

Såle:

Gummi

Merke:

Artikelnummer:

07439-02

Vans


Det hele startet som en liten fabrikk som produserte og solgte sko fra samme sted i 1966, har vokst til en verdensomspennende produsent som seller sine ikoniske sko til mennesker verden over! Skoen har holdt på sitt klassiske design uten store endringer, men de har lagt til utallige variasjoner, slik at hver og en kan finne det de leter etter.


U Classic Slip-on


Vans har en sko som passer for enhver, og du kan finne et par som er perfekte til deg og din personlighet. Denne modellen, med det ikoniske sjakkmønsteret er det originale designet som startet alt i 1966. De er utvilsomt en sko som vil fange manges blikk, men er ikke det akkurat det du ønsker deg?

Black/White


De kommer i en uendelig variasjon av farger og design, men det øyeblikket du får dine Vans på føttene kommer du aldri til å ville ta dem av. Så hvorfor ikke velg et par som vil passe til alt, slik at du slipper å gå uten dine Vans en eneste dag.

Skarpe kontraster


For å holde sjakkmønstret klart og tydelig på skoene dine kan det være lurt å vaske dem med jevne mellomrom. Hold det hvite hvitt ved å spraye litt flekkfjerner på oversiden av skoen, la det sitte i ti minutter og vask forsiktig for hånd i lunket vann.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

Det er ingen innlegg fra ditt land ennå. Bli den første!

Innlegg på andre språk

E
erikfrisk2
Oversette
E
erikfrisk2
Oversette
N
Nick Morano
Oversette
N
Nick Morano

go go

this is cool

that can happen

Oversette
1

30343 treff
Dette nettstedet bruker cookies .OK