22.06.2021: Leveringene våre fortsetter som vanlig, 1-3 virkedager ♡
Crocs
Crocs
Winter Puff Boot Women Black/Char
547 kr
inkl. mva

Produktbeskrivelse

Avdeling:

Kategori:

Farge:

Svart

Yttermateriale:

Gummi, Textil

Indre materiale:

Tekstil

Såle:

Syntet

Merke:

Artikelnummer:

52060-00

Crocs Winter Puff Boot Women Black/CharDen norske vinteren er ofte regntung og våt, og mang en sko har fått stygge flekker og blitt ødelagt i slaps. Dersom du ønsker å unngå ødelagte lærsko samtidig som du kler deg stilig og komfortabelt, er et par Crocs Winter Puff Boot Women Black/Char et perfekt valg for deg. Disse behagelige vinterstøvlettene er varmfôret og laget av det unike materialet Croslite.

Smarte materialvalgCrocs Winter Puff Boot er en komfortabel vintersko som er laget av Crocs' eget materiale Croslite. Croslite er ultralett og har gode egenskaper, som for eksempel behagelig demping. Til tross for at skoene er laget av gummi, er de utstyrt med et varmt fôr som holder føttene dine varme og tørre, selv i snø og slaps.

Stilrent design med stilige detaljerCrocs Winter Puff-støvlettene er helt svarte. Dette er en veldig praktisk farge som er enkel å kombinere med både ulike mønstre og ulike materialer. Skoene har et stilig design med en gummidel nederst og en fôret del oventil. Kombiner skoene med fine jeans eller varme leggings og en kjole.

Vedlikehold av CrocsDine Crocs Winter Puff Boot-støvler trenger nesten ikke vedlikehold. Ettersom skoene for det meste er laget i gummi, er det tilstrekkelig å skylle av skoene om de er blitt skitne. Det er verdt å merke seg at akkurat denne skomodellen er ganske liten i størrelsen, så om du ønsker å få plass til en ekstra såle eller tykke strømper, kan det være lurt å velge en størrelse større enn den du vanligvis bruker.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

Det er ingen innlegg fra ditt land ennå. Bli den første!

30343 treff
Dette nettstedet bruker cookies .OK