26.01.2021: Leveringene våre fortsetter som vanlig, 1-3 virkedager ♡
Nike
Nike
Wmns Air Force 1 '07 White/White
897 kr
inkl. mva

Produktbeskrivelse

Merke:

Avdeling:

Kategori:

Farge:

Hvit

Yttermateriale:

Lær

Såle:

Gummi

Detaljer:

Skolisser

Artikelnummer:

54156-01

Nike Wmns Air Force 1 '07 White/WhiteNike har gjennom flere år laget stilige og komfortable sportssko til mange ulike idretter. I dag er Nike etablert som en av de største skoprodusentene i verden, og de har en rekke fine og stilrene skomodeller til både menn og kvinner. Nike Air Force 1 '07 er en av de mest populære skomodellene fra Nike, og ved å se på designet er det enkelt å forstå hvorfor. Nike Air Force 1 ble allerede i 1982 lansert som basketsko, akkurat som mange andre av verdens mest populære skomodeller. Skoene er kjennetegnet av den lille medaljongen som sitter nederst på snøringen. Den opprinnelige skomodellen gikk ut av markedet noen år etter introduksjonen, men har stadig kommet tilbake i ulike varianter. Nike Air Force 1 '07 er en versjon av den originale modellen og ble lansert i sammenheng med feiringen av 25-årsjubileumet for den opprinnelige modellen. Akkurat modellen Nike Wmns Air Force 1 '07 er utviklet med kvinner i tankene. Designet er det samme som på herremodellen, men passformen er noe annerledes. De klokkerene hvite skoene er likevel av samme høye klasse, og utseendet er like tidløst vakkert som alltid. Om du er på jakt etter et par stilige sneakers til våren og sommeren, så er Nike Air Force 1 '07 et svært bra alternativ for deg.

Ulike materialer og komprimert luft i sålenDisse sneakersene består av flere ulike typer materialer. Oversiden av skoene er laget i lær, noe som er med på å gi skoene det stilige og stilrene utseendet. Innvendig i skoene finner du et komfortabelt fôr og en myk innersåle. Fôret og innersålen er laget av tekstil. Yttersålen er laget i gummi og utstyrt med Nikes patenterte Nike Air-funksjon. Det innebærer at det er komprimert luft inne i sålen som er med på å dempe støt når du bruker skoene. Dette fører til at skoene er ekstra komfortable å bruke.

Fine og stilreneNike Air Force 1 er behagelige sko som du uten problemer kan kombinere med en rekke ulike klesstiler. De passer like bra å bruke på basketbanen som på treningssenteret, på arbeidet, på skolen eller til fest. Fordi de holder bra på varmen, kan du også bruke dem selv om det begynner å bli litt kjølig i luften.

Hvite sko er avhengig av ordentlig pleieHvite sko er veldig stilige, men kan enkelt bli skitne. For å holde skoene rene og friske bør du pleie skoene dine regelmessig. Bruk en fuktig klut for å ta bort smuss og lignende så fort det oppstår. Du kan også bruke en impregneringsspray for å gi forbedret beskyttelse mot både regn og smuss.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

Det er ingen innlegg fra ditt land ennå. Bli den første!

30343 treff
Dette nettstedet bruker cookies .OK