30.07.2021: Leveringene våre fortsetter som vanlig, 1-3 virkedager ♡
Hunter
Hunter
Women's Original Tall Black
1 048 kr
(1 347 kr)
inkl. mva

Produktbeskrivelse

Merke:

Avdeling:

Bruksområde:

Gummistøvel, Vanntett

Kategori:

Farge:

Svart, Grå

Yttermateriale:

Gummi

Såle:

Gummi

Hælhøyde:

2,5 cm

Skafthøyde :

41 cm

Skaftvidde:

40 cm

Detaljer:

Spenne

Artikelnummer:

48410-01

Hunter Women's Original Tall BlackHunter Women's Original Tall Black er støvelen som virkelig kjennetegner det populære selskapet Hunter. Grunnlagt allerede i 1856 har det britiske selskapet utvilsomt tatt verden med storm, eller rettere sagt med regn. Disse populære støvlene er det ultimate valget for regnvær, og du kan endelig gå ut i ruskeværet mens du er både fin og komfortabel. Hunter Women's Original Tall Black ble først introdusert på 1950-tallet, og gjorde deretter en slik suksess at modellen fortsatt finnes i dag. Den svarte fargen føles tidløs og elegant og gir antrekket en frekk detalj.

Best gummi i støvleneHunter er ikke bare kjent for sko med pent design, men også for passform og kvalitet. Hunter Women's Original Tall Black er støvlene som du kan bruke i år etter år, og som varer i ubestemt tid hvis du pleier dem riktig. I tillegg til ytterskoen i naturlig gummi er støvlene deilig fôret og har en veldig behagelig passform. For at du skal få et godt grep, selv på glatte underlag, er støvlene utstyrte med en kraftig mønstersåle. Du kan legge i en ekstra såle i støvlene for at de skal sitte ekstra godt og ordentlig på foten, eller fordi du ønsker å gjøre støvlene varmere hvis du bruker dem om vinteren.

Kle deg pent i regnværDet føles ofte lite fristende å gå ut når regnet bare øser ned. Men heldigvis gjør Hunter Women's Original Tall Black at det føles litt morsommere. Støvlenes stilrene design gjør dem lette å kombinere med en rekke antrekk, farger og mønstre. Du kan for eksempel ha de høye støvlene til et par tettsittende og sorte jeans, en lang og varm høstjakke og en bredbremmet hatt. Mange liker også å bruke Hunter-støvler om sommeren, og da gjerne på festivaler. Den kraftige gummien tåler både vann og gjørme, noe som gjør dem egnet for festivalantrekket ditt.

Hold støvlene blanke og peneHunter Women's Original Tall Black er laget av gummi, et naturlig produkt som kan endre seg med tiden. I gummiblandingen finnes enkelte partikler som med tiden kan trenge gjennom til overflaten. Det er disse partiklene som kan gi støvlene en slags hvit, pulveraktig overflate med tiden. Men dette er helt normalt og ikke noe du bør bekymre deg over. Mange mener at dette gir støvlene mer karakter, men hvis du ønsker å beholde en svart og blank finish, er det superenkelt å rengjøre pulveret. Det er bare å vaske støvlene med en fuktig klut og la dem lufttørke.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

Det er ingen innlegg fra ditt land ennå. Bli den første!

30343 treff
Dette nettstedet bruker cookies .OK