28.10.2020: Leveringene våre fortsetter som vanlig, 1-3 virkedager ♡
Kavat
Kavat
Yxhult XC Black
747 kr
inkl. mva

Produktbeskrivelse

Merke:

Avdeling:

Bruksområde:

Varmeforet, Vanntett

Kategori:

Farge:

Lilla, Svart

Yttermateriale:

Lær

Indre materiale:

Ull

Såle:

Gummi

Detaljer:

Borrelås

Artikelnummer:

60002-33

Kavat Yxhult XC Black


Kavat Yxhult XC er en vaskeekte svensk design-klassiker. Denne robuste vinterskoen for barn så dagens lys på 70-tallet. Siden har den holdt generasjoner av barneføtter gode og varme gjennom et utall skandinaviske vintre.
Med borrelås, gummisåler som gir godt grep på vinterføre og ull-for som holder føttene varme uansett hvor hardt kulda biter er dette en perfekt vintersko for aktive krabater som liker å kose seg i snøen.

Nyt godt av design som har stått seg siden 70-tallet


Kavat er et svensk sko-selskap som har holdt det gående helt siden 1945. De har levert kvalitetsprodukter for voksne og barn siden, drevet av en enkel ambisjon om å alltid lage kvalitetsprodukter.
Kavat Yxhult XC er et kron-eksemplar. Denne lette og praktiske vinterskoen ble først lansert for mer enn 40 år siden. Det sier sitt at den fremdeles kjøpes og brukes av generasjon etter generasjon. Kanskje du selv gikk i Kavat for noen tiår siden? Da vil det sikkert virke logisk å la barna nyte godt av samme kvalitet!

Kavat Yxhult XC er laget av varme, vanntette materialer


Kavat Yxhult XC er fremstilt av materialer som holder små føtter tørre og varme. På utsiden har du «Cross Country» lær, mens foret er laget av ull. Det er også innersålen, som kan fjernes. Skoen har også vanntette sømmer, noe som gjør den veldig motstandsdyktig selv når sølepytter skal forseres.
Takket være borrelås er Kavat Yxhult XC svært enkel å ta av og på.

Kavat Yxhult XC er lett å holde ren


Du kan enkelt vaske denne skoen. Det gjør du for hånd, med såpevann. Du trenger ikke impregnere denne modellen. Husk også at læret er flekkavstøtende. Altså vil den holde seg ren og pen på egen hånd – selv om skoen utsettes for hard bruk.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

Det er ingen innlegg fra ditt land ennå. Bli den første!

30343 treff
Dette nettstedet bruker cookies .OK