20.09.2021: Leveringene våre fortsetter som vanlig, 1-3 virkedager ♡
adidas Originals
adidas Originals
Zx Flux K Black/Ftwr White
517 kr
(647 kr)
inkl. mva

Kunde Data

adidas Originals oppleves som normale i størrelsen i henhold til 29300 kunder

Liten

Normale

Store

Produktbeskrivelse

Merke:

Avdeling:

Kategori:

Farge:

Svart

Yttermateriale:

Syntet, Textil

Såle:

Gummi

Detaljer:

Skolisser

Artikelnummer:

49649-02

adidas Originals Zx Flux K Black/Ftwr Whiteadidas Originals Zx Flux K Black/Ftwr White er en uhyre populær skomodell fra skogiganten adidas. Inspirasjonen til designet er hentet fra 80-tallet, da adidas slapp den ikoniske modellen ZX, en internasjonalt populær løpesko. Siden 80-tallet har skoen blitt forbedret og fått nye smarte funksjoner, som for eksempel støpt hælkappe og ZX 8000-yttersåle for maksimal støtte. Skoene har tåparti i motstandsdyktig gummi og overdel i vevd tekstil.

adidas beste materialerDisse herlige sportsskoene er utrolig lette på foten og egner seg utmerket til løping så vel som en dag i byen. Skoene er produsert av tekstiler med smarte egenskaper. Blant annet har skoene fantastisk ventilasjon som holder føttene tørre og kjølige, til og med ved hardere trening. Yttersålen ZX 8000 gir deg et optimalt grep, også på ujevne underlag. Om du kikker inn i skoen, ser du et herlig tekstilfôr som gir foten en deilig følelse. Ettersom skoene har et tåparti i gummi, har de relativt god fuktmotstand, dessuten beskyttes fotens fremre del om du er uheldig og støter borti noe.

Perfekte til hverdags eller treningI dag er det utrolig trendy å bruke sport- og løpesko også til hverdags. Dette er såklart en bra trend, ettersom det er behagelig å ha på seg adidas Originals Zx Flux til hverdags. Det stilrene designet gjør det enkelt å kombinere skoene til både jeans, skjørt eller chinos. Du kan velge mellom hvit eller svart farge. Hvitt er fresht om våren og sommeren, da du kanskje vil kle deg i lysere toner. Ettersom adidas Originals Zx Flux er lette og gir foten bra støtdemping, er skoene utmerkede å bruke til trening.

Lufting og skopleie


Sportsko som adidas Originals Zx Flux trenger en viss pleie for å beholde kvaliteten over lengre tid. Til forskjell fra lærsko trenger tekstil en annen type skopleie. Om skoene har blitt skitne, kan du forsøke å børste av smusspartikler fra skoene. Om ikke dette fungerer, kan du prøve med en rengjøringsshampo, og disse finnes i flere varianter.
Det er viktig at skoene ikke kjøres i vaskemaskin, ettersom skoene kan krympe eller få en merkelig form.
Vis mer

Hjelp andre, del meningene dine

Det er ingen innlegg fra ditt land ennå. Bli den første!

30343 treff
Dette nettstedet bruker cookies .OK